Filmiki z trickami
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ędżoj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy tylko mi ta strona glowna sie praktycznie nie laduje?
hm... mi się ładuje wszystko elegancko, może to wina Twojego łącza ? jak nie to możesz spróbować przeglądarke zmienić ja pracuję obecnie na operze i jestem z niej bardzo zadowolony
Napisano Ponad rok temu
ps. Paulo ?? ty jestes ten Paulo o jakim ja mysle...?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...hmmm a co maja wspolnego, no bardzo duzo elemntow akrobatycznych, statyczne figury...no i raczej tyle...pozatym Capoeira jest bardzo dobra bazą do trikowania (no i na odwrot tez oczywiscie - mozna nawet powiedziec ze XMA duzo zawdziecza Capoeira - jest naprawde duzo pochodnych elementow)...
This is just my opinion...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ludzie powiazuja ze soba niepotrzebne rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
według mnie capoiera jest powiązana z akrobatyką sportową co można zobaczyć "gołym okiem" np. na Trickstutorials gdzie mamy fajnie zrobiony exampler au sem mao
mogę Ci pokazać filmy z najlepszą Capoeira na świecie, gdzie koleś nawet do stania na rękach nei przechodzi
Napisano Ponad rok temu
mogę Ci pokazać filmy z najlepszą Capoeira na świecie, gdzie koleś nawet do stania na rękach nei przechodzi
to pokaz takie filmiki przy okazji wszystkim zaznaczam, ze nie podwazam tego co probujesz udowodnic. nawet zgadzam sie. tylko ciezko trafic w necie na film z capoeira bez akrobatyki.
Napisano Ponad rok temu
powiazana?nie
to ludzie powiazuja ze soba niepotrzebne rzeczy.
Masz racje to ludzie powiazuje wszytkie zeczy...ale nik nie przekona mnie ze Capoeira i XMA nie maja nic wspolnego...
Uirapuru czekam na filmik...
Pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
bardzo chętnie zobaczę i popieram Cheetah'a, że mimo wszystko capoeira ma w sobie elementy akrobatyki sportowej
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Paulo.... nie wanze jaki o kogo chodzilo...dobrze (albo i szkoda) ze to nie ty...
A co do trickow to capoeira jest przedewszystkim wlasnie z nimi kojazona...Dopiero na treningach czlowiek dowiaduje sie co i jak...
A w necie malo jest filmikow ze zwykla Capoeira, bez akrobacji roznych...
Chyba ze Jogo Duro...
Napisano Ponad rok temu
juz predzej gimnastyki sportowej
Studiuje Wychowanie fizyczne z gimnastyka korekcyjna .... i raczej sie mylisz Jakubie... zapeniam cie...choc elementow gimnastycznych jest duzo...ale wiecej jest akrobatycznych...choc i tak Capoeira jest upiekszona dodatkowymi ruchami ktore to bardzo pieknie maskuja - dlatego Capoeira jest taka piekna, oryginalna... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magia - Krakow
- Ponad rok temu
-
Wywiady z mestres
- Ponad rok temu
-
amator w trojmiescie :)
- Ponad rok temu