mini "czołgi" ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz grube... 3 mm wystarczy. Byłby tylko 2 - 4 mm grubszy niż normalny Victorinox...Nie widziałem jeszcze "pancernego" scyzoryka. Ale z założenia scyzoryk powinien być mały, poręczny i funkcjonalny. Jak do grubego ostrza dodasz blokade i inne gadżety, to wyjdzie z tego bardzo grube i pewnie niepraktyczne monstrum. Lepiej nosić pancernego fixeda i scyzoryk :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do scyzoryka, to chyba coś takiego nie istnieje....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... też bym chciał taki :roll:Umfaan z trochę pogrubionym ostrzem. I nic więcej nie trzeba...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kwersii Umfaan... już nie robią, nigdy nie było wersji z grubszym ostrzem, ale podobnie jak seemann ja także o niej marzę. Cóż, zawsze można zamówić "custom" wg twojego projektu, we framelockach na zamówienie specjalizuje się Reese Weyland ale przygotuj się na wysoką cenę (podchodzącą tak pod 1k$) i ponad rok czekania.Piter... czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie? Głównie na twoją wiedzę liczę w tym momencie...
W kwestii "mini AR" to Eric Blair robił konwersję AR, która nazywa się "AR-Embrio". Cena to oczywiście AR plus drugie tyle za konwersję. Już ich nie robi niestety, skupia się na swoich "toxic customs" (dużych). A oto poniżej właśnie AR-Embrio... prawda, że słodki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Busse Assault Shaker:
ostrze o dł 2.5", grubość 0.25"(!!!)> Stal to oczywiście INFI
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zamawianie z zagranicy
- Ponad rok temu
-
pytanie o multitoole
- Ponad rok temu
-
ukryte ostrze
- Ponad rok temu
-
ostrość EDC
- Ponad rok temu
-
Otwieranie dynamiczne... flicking
- Ponad rok temu
-
kabura cqb1 zonk??
- Ponad rok temu
-
3 pytania
- Ponad rok temu
-
Maly, lekki EDC do zastosowan codziennych?
- Ponad rok temu
-
My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
- Ponad rok temu
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu