ER Shrapnel vs MT Amphibian auto
Napisano Ponad rok temu
Ciekawostka - Dlugosc otwartego Ampha jest identyczna z dlugoscia Shrapnela
Tak wiec Czołg vs taktyczny hiperrobociarz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nic tylko dawaj temat do MOS co zrobić z tymi rysami!!
Napisano Ponad rok temu
dziękuję pięknie i pozdrawiam.
No i zapomniałem, dodać, że noże jak najbardziej wspaniałe.
A jak przybył Amph , to pewnie słychać w domu tylko klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik klik-klik Czy każdy ma tak? Nowy nożyk i 300 rayz dziennie, aż rodzina ma mnie za...
Napisano Ponad rok temu
I szczerze powiem,z e odkad zarobil kilka rysek to mi sie naprawde 2x bardziej podoba! Pieknie sie sciera ta powloka!
Smoku zjasnij monitor moze lepiej, u mnie jest ladnie lekko zolto, nie moja wina taka lampa na biurku stoi i daje ciekawe oswietlenie do fotek, ale czerwony filtr? Odstaw to piwo, ale juz Wino? A to pij!
Napisano Ponad rok temu
troszke zycia ! zieleni ! sloneczka ! a nie, motyla noga, jakas zakichana lampeczka i koniec :?
zapominajac o marudzeniu, doceniam urode modelek naprawde wysmienite i pogratulowac Ci tylko cynik takiego towarzystwa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Kurna u mnie sa bardzo wyraziste te fotki, wina panela LCD? Naprawde macie takie ciemne jak mowicie? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamowienia na klimatyczne ryski na nozach przyjmuje na maila lub PW!
Napisano Ponad rok temu
Tez chce umiec takie bajery w Photoshopie robic, naucz mnie!
Napisano Ponad rok temu
Sorki, tak się zasugerowałem moimi efektami zdjęciowymi. Ato takie oświetlenie.....
Jumbo znów wymiata, nic dodać, nic ująć
Odstaw to piwo, ale juz Wino? A to pij!
A dlaczego pivo be?! Ale, racja, wino lepsze wieczorową porą, a ja tak melancholijnie klikam monochromem o pierwszej w nocy :roll:
:wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Piwo be bo pijesz, ale nie moglem powiedziec, ze wino be bo sam wlasni epije
Dobra, koniec tego OT, jak bozia mi da czasu troche to gdzies wyskocze z Shrapnelem porabac kilka debow i zastrugac kilka kijow Amphem
Napisano Ponad rok temu
Ooo bracie kamoludkowy my razem to cuda robimy nie ma co
Tez chce umiec takie bajery w Photoshopie robic, naucz mnie!
To JUMBO - rozumiem, że "wyciąłeś" noże ręcznie z oryginalnej fotki? Tylko jak zdziełałeś takie subtelne przejście z noży do chmur?
I taka malutka sugestia - może odrobinkę z"blurować" (no nie wiem jak to po polskiemu - najlepiej rozmycie, o!) krawędzie (gł ostrze Ampha)??
tak czy inaczej praca :twisted:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio muelą (jeszcze tępą) ścinałem sosenki - jakoś poszło, ale siekiera lepsza chyba. No, chyba, że sytuacja awaryjna. A właśnie - nie za krótki Shrapnel do rąbania? Jak to wygląda?Smoku ja wlasnie dopijam Matayaca lampke, koncze klikanie Amphem [ah gdzies ty sie podziewal tyle moj slodki folderku ] i ide nyny
Piwo be bo pijesz, ale nie moglem powiedziec, ze wino be bo sam wlasni epije
Dobra, koniec tego OT, jak bozia mi da czasu troche to gdzies wyskocze z Shrapnelem porabac kilka debow i zastrugac kilka kijow Amphem
Napisano Ponad rok temu
"Za Budo!" :drinking:
PS wino rulez
Napisano Ponad rok temu
Rach ciach... szparujemy nozyki z oryginalnej fotki, copy + paste na nowy background i rzucamy transparentny gradiencik na nowym layerze! Ewentualnie bawimy sie jeszcze z blending modeTo JUMBO - rozumiem, że "wyciąłeś" noże ręcznie z oryginalnej fotki? Tylko jak zdziełałeś takie subtelne przejście z noży do chmur?
Pozdrowionka,
Akme
aaa... witam po dluzszej przerwie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strider inaczej...
- Ponad rok temu
-
Jaki jest Holing Rat!
- Ponad rok temu
-
Amph Zdobywca
- Ponad rok temu
-
Spyderco "Q"
- Ponad rok temu
-
Jak zamienić Mini Maglite AA na Inove 3x;)
- Ponad rok temu
-
Benchmade Ambush :]
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio TFVDL
- Ponad rok temu
-
Storm II Reaktywacja
- Ponad rok temu
-
Shrapnel - kilka fotek