ER Shrapnel vs MT Amphibian auto
Napisano Ponad rok temu
mialem robic nowy theme do windows i chyba wiem na czym sie opre
Napisano Ponad rok temu
Czytam temat: MT Amph vs. ER Shapnel i sobie myślę - oho, zobaczę jak noże dostają w dupę i co są warte. A tu zdjęcia na biurku. Nie to że zdjęcia mi się nie podobają, ale nastawiłem się na coś cokolwiek innego...
Cynik cyfrakiem focisz? To możesz spróbować pomanewrować balansem bieli - przy sztucznym świetle z kolorami potrafią dziać się cuda, bo automatyka WB w aparatach jest, delikatnie mówiąc, niedoskonała Swoją drogą, kiedyś strzeliłem z rańca fotkę na plaży, mając WB ustawiony na sztywno na białą kartkę w pomieszczeniu z dziwnym światłem gdzie robiłem zdjęcia poprzedniego wieczora, i piasek wyszedł na zdjęciu w pięknym odcieniu ... błękitu
A panele LCD strasznie kłamią z kolorami.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Co do cyfraka. Takie kolorki zrobilem celowo bo wychodza mi tylko i wylacznie pod ta lampka tak [chociaz na oko jej swiatlo niewiele si e rozni od pozostalych] dla klimatu. A co do wszelkich ustawien to sa one skutecznie resetowane przez drugiego uzytkownika, ktory mi non stop z tym sprzetem sajgon robi i po prostu juz cierpliwosci nie mam do tego.
A moj LCD, Syncmaster 172t to jakos nie odczuwam mocno, zeby mnie klamal z kolorami
Napisano Ponad rok temu
no dobra, niech cie bedzieqkiel tak apora bo przewaznie dopiero o tej proze mam czas zrobic cokolwiek.... No i tez wybrzydzac nie moge bo nie zawsze mam dostep do aparatu cyfrowego.
Kurna u mnie sa bardzo wyraziste te fotki, wina panela LCD? Naprawde macie takie ciemne jak mowicie? 8O
bardzo taktyczne oswietlenie wiec nie powinienem sie czepiac :wink:
nie mam LCD tylko stara Belinee i widac bardzo wyraznie, ale ja lubie te serki, kozki, krowki i jakies zmutowane swistaki :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strider inaczej...
- Ponad rok temu
-
Jaki jest Holing Rat!
- Ponad rok temu
-
Amph Zdobywca
- Ponad rok temu
-
Spyderco "Q"
- Ponad rok temu
-
Jak zamienić Mini Maglite AA na Inove 3x;)
- Ponad rok temu
-
Benchmade Ambush :]
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio TFVDL
- Ponad rok temu
-
Storm II Reaktywacja
- Ponad rok temu
-
Shrapnel - kilka fotek