My, dziwni ludzie z nozami a sprawa Zlotu Budo
Napisano Ponad rok temu
Tak sie zastanawiam wlasni eostatnio...
Co myslicie w ogole o zlocie budo? Ktos cos planuje si ewybrac czy cos?
W odroznieniu od innych nie stanowimy chyba zwartej sekcji, teamu czy cholera wie co ale tez sila nas jesti kurde jeden ze slynniejszych elementow vortalu
Zorganizujemy sie jakos? Kupa, mosci panowie, kupa, najlepiej z transparentem "magia stali" gdzies sie rypnac w rogu i debatowac nad nozami macajac jeden po drugim
No ale powaznie - co myslicie droga braci w ogole o tym zlocie?
Napisano Ponad rok temu
ja myslalem ze to my robimy zlot.
jarek juz sklep powieksza:)
Napisano Ponad rok temu
Chyba, ze wiesz cos, czego nie wiem?
Czyzbysmy chcieli sie wielka, ogolnopolska kupa ludzi z nozami zebrac jakos alternatywnie obok zlotu VB i np u Jarka zabalowac w tym wieeelkim pomieszczeniu ?
A potem i tak picie w knajpie jest, wiec sie zejdziemy z reszta vortalu a tak to co my bedziemy patrzec, jak oni sie przewracaja po podlogach, skoro sami mozemy to samo robic przy uzyciu %
Zarty zartami, ale powaznie - jak by to bylo?
Napisano Ponad rok temu
jutro biore mlot i przesuwam sciane u jarka.
likwiduje pobliski kebab i sala dwa razy wieksza.
Jarek sciaga Pitera z zabawkami i z bronia, opancerzamy sklep i mozemy sie bawic:)
ja tak to widze:)
nie wiem jeszcze co na to jarek, ale odwracam jego uwage:)
Napisano Ponad rok temu
Zresztą coś mi się wydaje, że w wielu przypadkach te grupy nakładają się na siebie - facet (a może nie tylko?), któy coś tam trenuje, chyba nie odwróci się ze wstrętem od dobrego noża, nie?
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na spotkanie z "ostrym" podobozem na zlocie,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Ale powaznie kurde, czy jakcys swiatli ludzie by sie mogli wypowiedziec a nie jakies shafty?
Napisano Ponad rok temu
nawet ja czasem chce byc soba...o kurde czy ja juz nie przeginam?
a tak serio, pewnie bedzie normalne spotkanie fighterskie a potem my warszawka zabierzem was do swoich miejsc:)
i tyla, wiec nie ma co sie raczej martwic o to.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście nie mam nic do ludzi traktujacych to,co ja napisałem z żartem - poważnie. Po prostu mi to nie leży.
Napisano Ponad rok temu
nie gadaj bo i tak przyjedziesz do jumboholics squad:)Przyjazd na zlot jako taki mnie nie bawi, bo widok spoconych gości obmacujacych się w jakimś klinczu mnie nie pociąga. Tak samo kulanie po macie, czy też okrzyki rodem z Dragon Balla.
Oczywiście nie mam nic do ludzi traktujacych to,co ja napisałem z żartem - poważnie. Po prostu mi to nie leży.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko coś tak sądze ze jak połowa vortalu tam sie zbierze to mało kto tak pośpi
dlatego nawet gdybym mial inny nocleg to bede sie staral dostac na tę sale
Napisano Ponad rok temu
Ja na mate nie wchodze [a przynajmniej nie z bojowymi zamiarami].
Wpadajcie wszyscy. Zabierzemy was na pielgrzymke do SN, do naszej nozowniczej knajpy na polach. Bedzie fajnie
Napisano Ponad rok temu
Nienawidze was :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaraz ... to wy nic nie trenujecie? 8O
Obawiam sie, ze wielu uczestnikow tego podforum niestety nic nie trenuje....dziwne to, bo przeciez forum nadrzedne Vortal BUDO sie nazywa...
P.S. Po co cos trenowac, gdy ma sie noz? :?
Napisano Ponad rok temu
A dzial nazywa sie Magia Stali, totez nie do konca ma on cokolwiek wspolnego z tym co kto trenuje, z takimi tekstami jak juz to do walki nozem
Napisano Ponad rok temu
zeby go nie uzywac podczas wypadkow losowych tylko radzic sobie nieco inaczej, bezpieczniej dla naszej dupy :wink:P.S. Po co cos trenowac, gdy ma sie noz? :?
Napisano Ponad rok temu
Pytanie o to czy ktoś tu trenuje czy nie - jeśli nie jest na miejscu - to proszę uprzejmie wydzielić i zrobić z niego nowy temat na Magii Stali.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Buck Nighthawk
- Ponad rok temu
-
Nóż vs. Policja
- Ponad rok temu