Tak ale weź pod uwage to ze Oyama Cup było przeszło 10 lat temu a wtedy karate nie było tak popularne jak teraz.
Chyba jednak zupelnie odwrotnie
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak ale weź pod uwage to ze Oyama Cup było przeszło 10 lat temu a wtedy karate nie było tak popularne jak teraz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tzn. jezeli powiesz przy kasie ze trenujesz to masz znizke czy co?dla cwiczacych kyok ceny biletow o polowe mniejsze tj. 25 zl:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo profesjonalny baner.
Kiedy bywałem na imprezach organizowanych prze sensei Mariusz Mazura - to trudno było zarzucić że coś nie tak. Napewno bedzie to organizacyjnie bardzo profesjonalna i dobra impreza. A co do poziomu to sie zobaczy - to zalży od samych zawodników i kibiców, którzy również budują atmosferę.
Ja jednak mam pytanie wkońcu po ile te bilety 25zł czy 50zł - może to zależy od miejsca przy macie?
Taki pojedynek Japonia kontra Polska - fajna rzecz bo by to było wydażenie jedyne swego rodzaju poza Japonią!! Też mnie interesuje kto bedzie walczył.
Chcę tu również przekazać pozdrowienia dla organizatorów zwłaszcza dla M.Mazura - trzymaj się!!! OSU!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm..... no to kto?????????? :?
Z tego co wiem to POKK i Warszawski Klub Kyokushin Karate...Przepraszam bardzo - to kto organizuje te zawody?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hm..... no to kto?????????? :?
Z tego co wiem to POKK i Warszawski Klub Kyokushin Karate...Przepraszam bardzo - to kto organizuje te zawody?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie moj blad, organizatorem jest POK i WKKK.Hm..... no to kto?????????? :?
hehehehe hahahahahaha hihihihihihihihi
orgnizacja widmo - wrzuć monete
Nie jestem zadnym przedstawicielem.Liczmistrz
a co z moim pytaniem przedstawicielu organizatora wkkk :wink:
Napewno uwaza Cie za osobe niedouczona gdyz nazwiska pisze sie wielka litera.Cieakwe co na to sensei mazur jak to czyta.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie moj blad, organizatorem jest POK i WKKK.Hm..... no to kto?????????? :?
hehehehe hahahahahaha hihihihihihihihi
orgnizacja widmo - wrzuć moneteNie jestem zadnym przedstawicielem.Liczmistrz
a co z moim pytaniem przedstawicielu organizatora wkkk :wink:Napewno uwaza Cie za osobe niedouczona gdyz nazwiska pisze sie wielka litera.Cieakwe co na to sensei mazur jak to czyta.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu