MISTRZOSTWA EUROPY KYOKUSHIN W KATEGORII OPEN WARSZAWA 2004
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
PeterJoseph
Napisano Ponad rok temu
Zrobil pewnie Tobi Ushiro Mawashi Geri... Tylko ze nie udalo mu sie wyladowac wiec upadl. Zdarza sie.A ja mam tylko pytanie - w TV pokazali fragmenty (Teleexpress) i zaciekawiło mnie jedno - był pokazany gościu kopiący obrotówkę i zaraz się przewracający (właściwie już kopiąc był w powietrzu i lądował na glebie). Czy przewracanie się i w efekcie uniemożliwianie walki przeciwnikowi jest dopuszczalne? Pytam z ciekawości.
Pozdrawiam.
PeterJoseph
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ponieważ wywrotka (tzw knockdown) jest punktowana dla przeciwnika,
chyba już 2 albo 3 wywrotka kończy walkę
Napisano Ponad rok temu
Mam zastrzezenia co do realizacj transmisji, ale najwazniejsze, ze pojawilo sie w TV, a jutro o 23:10 druga czesc
Napisano Ponad rok temu
osu!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia.
PeterJoseph
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reforma konieczna od zaraz!
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta formula powoduje niezmienna stagnacje taktyczna i techniczna.
Przyucza do dystansu, ktory w walce realnej nie ma racji bytu, konczylbym sie klinczem i rzutem, albo przynajmniej tylko klinczem. Albo lewym prostym w lepetyne.
Powoduje, ze jedyna taktyka jest nieustanne napieranie na oponenta.
A jak to wyglada dla oko - to nawet nie trzeba komentowac.
Reforma potrzebna od zaraz.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Obejrzalem sobie relacje w Tele 5 i jestem pod wrazeniem: organizacja, tlum ludzi na trybunach...
Mam zastrzezenia co do realizacj transmisji, ale najwazniejsze, ze pojawilo sie w TV, a jutro o 23:10 druga czesc
Niestety relacja Tele 5 byla slabiutka w porownaniu z realem. Pokazali zbyt duzo gadania i zbyt malo walk. A i te walki finalowe nie byly najciekawsze. Ja bym zrobil kompilacje walk Sypienia i bylo by duzo ciekawiej.
Zgadzam sie z opinia, ze organizacja byla SUPER i ze Polacy naprawde pokazali klase.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na allegro i na ogolnopolskiej stronie kyokushin widzialem do kupienia filmiki z relacją moze ma ktos taki? i wrzuci na jakis server? albo moze ta relacje z tele5ktos nagrywał? tez by mogl wrzucic
osu!!
ja nagrywalem eliminacje, ale kamerke bede mial dopiero po nowym roku i dopiero wtedy bede mogl to zrzycic na kompa i zkompresowac.
ale na stronie karate.org pisza ze juz tlocza DVD i ze prawdopodobnie bedzie dostepny w sprzedazy wysylkowej. A wczesniej ma trafic do klubow.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla Krzysztofa Habraszki(on jest jednym z trenerów w moim klubie sie pochwale:))
Napisano Ponad rok temu
Brakło dla mnie biletów...
A dzień wcześniej bym zdążył...
:roll: :roll: :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
u kogo cwiczyc Zurzycki , Kilarski, Kubuska ?
- Ponad rok temu
-
Karate w Katowicach na AWF-ie
- Ponad rok temu
-
Kyokushin "Kancho" Shokei Matsui HL
- Ponad rok temu
-
Kyokushin-kan vs Sanda
- Ponad rok temu
-
Japoński
- Ponad rok temu
-
czarny pas
- Ponad rok temu
-
Shidokan karate w Łodzi i Brzezinach
- Ponad rok temu
-
ZGRUPOWANIE KATA Z MARKIEM KIEŁBASĄ
- Ponad rok temu
-
Szukam sekcji w Kracku
- Ponad rok temu
-
ten, tego..koszuleczke z kanji karate albo stylowym ?
- Ponad rok temu