Skocz do zawartości

Zdjęcie

masz noz...nie pij

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

budo_kane
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 752 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

masz noz...nie pij
Coz..nie wiem jak zaczac...po prostu tragedia :( .
Dwa dni temu na urodzinach qmpla chcialem cos otworzyc moim cqc7 . Jak zwykle uzbroilem go "z nadgarstka" ,ale po kilku glebszych zle obliczylem odleglosc do sciany i wyrznalem samym czubkiem klingi w mur (wiem ,ze brzmi to troche dziwnie ale jak wiecie rozne rzeczy dzieja sie po %).
Patrze...a moj emerson...skrocil sie na czubku o ok. 1mm Dołączona grafika .
Jak zobaczylem co sie stalo...to myslalem ,ze skocze z okna (wierzcie mi,ze w moim stanie bylem zdolny to zrobic).
Ten noz znaczy dla mnie naprawde duzo...i swiadomosc tego ,ze wlasnymi rekoma zrobilem mu krzywde.....nie daje mi spokoju
Dołączona grafika .
Z tego wszystkigo pije juz drugi dzien nonstop....nawet do pracy sie spoznilem ,co mi sie nigdy nie zdarzylo.
Sry ,ze zawalam forum ale komu mialem sie wyzalic jak nie wam .
kane
  • 0

budo_jumbo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2040 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: masz noz...nie pij
Cóż, bywa...

Nie pozostaje nic innego, tylko pilnik i naprawić.
  • 0

budo_dark
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2517 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dokladnie! Czym jest 1mm, na ostrzalce pojedziesz i bedziesz mial z powrotem luz-folder 8)

Moze cie to pocieszy a moze nie ale Emerson ma jedna z najlepszych customer service i jak im wyslesz noz to ci naprawia tak ze bedziesz zadowolony. Przynajmniej tak mowia ludzie bo osobiscie tego nie doswiadczylem.
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ty się Kane ciesz, że to była ściana a nie twarz koleżanki jakiejś co podeszła akurat 8O Po % to jak już musisz wyciągnąć nóż bo trzeba coś przeciąć / otworzyć / cokolwiek, to obchodź się z nim tak, jakbyś go miał pierwszy raz w życiu w rękach. A najlepiej idź po nożyczki z okrągłymi czubkami.

Pozdrawiam,
AdamD

PS: 1mm? JEDEN MILIMETR? Chłopie, komuś tu z Avalanche'a ubyło z pół centymetra czubka, i udało się uratować :)

PS2: Jak już weźmiesz ten pilnik, to może z rozpędu przeszlifuj go na obustronny drop-point :D
  • 0

budo_gilotyna
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 360 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hehe "THE #1 HARD USE KNIVES IN THE WORLD", :)
  • 0

budo_piterm
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3170 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kane, pieprznięcie z zamachu w beton zwykle kończy sie dużo gorzej dla noża. Zamiast się załamywać, to daj znać czy chcesz sie za to brać sam czy nie. Bo nie ma problemu żebym ci to zrobił jak mi podeślesz nożyk... jeśli byś się zdecydował, to daj znać na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i podeślę ci mój adres. Nie będzie śladu :)
  • 0

budo_raffii
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 549 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kane wiem co czujesz! Kiedyś nowym A1 przypieprzyłem w podobny sposób krawędzią tnącą w narożnik muru z cegieł i dżwięk niczego dobrego nie wróżył,ale skończyło się na szczerbie w ostrzu.... i to na trzeźwo!
  • 0

budo_navyseal
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1026 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To już moj la griffe bardziej ucierpiał stracił z 2 mm czubka i duze wyszczerbienie sie pojawiło jak drut sie cieło
  • 0

budo_mapet
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 475 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mi tez kiedys military po % walnęło z całej siły o betonowy chodnik. Też soś było koło 1 mm wyrwy. 15 min na ostzrałce i nóż jak nowy.
  • 0

budo_kane
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 752 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O to chodzi ,ze to jest mithrandir'owy cqc7....i on juz kiedys byl leciutko ulamany przy czubku...wiec teraz zbytnio nie wiem jak nadac mu szlif zeby ukryc ten nastepny nieszczesliwy ubytek.
Piter ,zglosze sie na priv :) ....thx za wsparcie
  • 0

budo_cynik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 5337 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kurde no z jednej strony wspolczuje ale kruca ja to nawet nie myslac wiele jak wypije nieco wiecej to juz sie folderem nie bawie a jesli juz to zamknietym 8O

Czyli kolejny Emerson z uwalonym czubkiem 1 mm, jak u Wója ;)
  • 0

budo_rene nożownik
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 99 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja też ułamałem koniec spira mojego spyderko przy podważaniu wieczka zdeformowanej puszki śrutu. Fakt- w pierwszej chwili włosy stają dęba...ale trzeba się opanować, brać kamień i zdejmować stal:)
  • 0

budo_vince
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4029 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czyli kolejny Emerson z uwalonym czubkiem 1 mm, jak u Wója

zbieg okolicznosci :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024