za późno?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe dobre!! chyba nawet na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest napisane ze ta 9tka to potrojna trojka a do trojki przywiazuje sie w azji wazna roleMagia liczb? Słyszałem swego czasu od Przezesa PZTKD ITF, że największym stopniem w ITF jest IX Dan, bo 9 to największa liczba jednocyfrowa. Tymczasem w ITF do oznaczania stopni Dan używa się rzymskich cyfr, a w tym zapisie 9 nie jest jednocyfrowe.
 (tak w telegraficznym skrocie :wink:  )
  (tak w telegraficznym skrocie :wink:  )

Napisano Ponad rok temu
Biegiem sie zapisuj..nie czekaj

Napisano Ponad rok temu
hehehe dobre!! chyba nawet na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest napisane ze ta 9tka to potrojna trojka a do trojki przywiazuje sie w azji wazna role (tak w telegraficznym skrocie )
Też myślę, że nie warto szukać naciąganej interpretacji. Ustalili, że IX Dan jest najwyższy, to niech mają. A w innych organizacjach może być inaczej.
Napisano Ponad rok temu
I powiem Ci ,że to wzbudza u innych szacunek. A lata ćwiczeń robią swoje.
Tylko nie odpadnij gdzieś po drodze

Pozdro dla wszystkich trzydziestolatków
Napisano Ponad rok temu
??
życiu czy rzyci???

Kolejny dziestolatek

Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Wytrzeźwiejesz i wróciszchyba odpadamTylko nie odpadnij gdzieś po drodze

Napisano Ponad rok temu
 Mam taka lape, ze trener stwierdzi, iz czegos takiego nie widzial do tej pory
  Mam taka lape, ze trener stwierdzi, iz czegos takiego nie widzial do tej pory  Nie przejmuje sie, chodze juz od 3 tygodni i znowu zycie nabralo sensu
  Nie przejmuje sie, chodze juz od 3 tygodni i znowu zycie nabralo sensu  Zapisujcie sie, wiek nie gra roli, jesli jest sie gotowym na przyjecie bolu - najlepszego nauczyciela zycia
  Zapisujcie sie, wiek nie gra roli, jesli jest sie gotowym na przyjecie bolu - najlepszego nauczyciela zycia  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 nio tylko rzecz jasna nie tak jak 20 latek
  nio tylko rzecz jasna nie tak jak 20 latek  A 24 latka to jak powiedział pewien koreański trener ( nie pamiętam jak się nazywał, gdyz o tym wspominał mój trener) : "22 latka to świetny wiek do rozciagania"
  A 24 latka to jak powiedział pewien koreański trener ( nie pamiętam jak się nazywał, gdyz o tym wspominał mój trener) : "22 latka to świetny wiek do rozciagania"  Tak więc dawać panowie
  Tak więc dawać panowie  ...i panie
  ...i panie  

Napisano Ponad rok temu
 ) zamiast poznać ciekawych ludzi i porobić coś sensownego to twój wybór ja radze zaczynać i to od wczoraj zwróci ci sie to 1000 krotnie
  ) zamiast poznać ciekawych ludzi i porobić coś sensownego to twój wybór ja radze zaczynać i to od wczoraj zwróci ci sie to 1000 krotnie  
  a co do WTF czy ITF to przejdź sie na treningi tu i tu i sam zdecydujesz co ci bardziej przypadnie do gustu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 filmy z olimpiady filmy z olimpiady- Ponad rok temu 
- 
			 egzaminy egzaminy- Ponad rok temu 
- 
			 poszukiwany/ poszukiwana ;) poszukiwany/ poszukiwana ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Prawda o WTF'ie Prawda o WTF'ie- Ponad rok temu 
- 
			 Szybka powtorka z historii Korei Szybka powtorka z historii Korei- Ponad rok temu 
- 
			 Plany na nowy sezon Plany na nowy sezon- Ponad rok temu 
- 
			 BB BB- Ponad rok temu 
- 
			 Taekwondo a ..ulica? Taekwondo a ..ulica?- Ponad rok temu 
- 
			 itkf a wtk - przemyślenia itkf a wtk - przemyślenia- Ponad rok temu 
- 
			 Ateny 2k4 Ateny 2k4- Ponad rok temu