Ilość osób na treningach w Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
a) jest drogo ?
ludzie tracą życie na treningach 8)
c) hmm... nie wiem?
Zaintrygowało mnie to. Na capoeria jest ludzi multum a na thaju tak mało. Dziwne. Piszcie jesli cos wiecie. Tylko bez jaj 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 za ciezkie treningi(po co sie katowac jak mozna sobie isc na piwko)
2 za drogo
3 za daleko(w duzych miastach)
4 ludzie mysa, ze po miesiacu beda sparingi, a to troszke trzeba sie do tego przygotowac(technika, brzuszki i inne utwardzania;)
...
Zaleta tego zjawiska jest to, ze trener podchodzi bardziej indywidualnie do kazdego co jest nie mozliwe przy 60 osobach........problemy pojawiaja sie jak przychodzi zaplacic za sale..... pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Niestety duzo ludzi ktorzy zaczynaja to cwiczyc to ludzie o malej wrazliwosci moralnej :wink: "Sklepac komus maske na ulicy" (uwielbiam ten cytat ) to dla nich nic wielkiego. Tak wiec malo tam uduchowionych ludzi szukajacych harmonni ze swiatem a duzo dyskotekowych kozakow ktorzy chca podniesc swoje zdolnosci butowania. Nauczyc sie szybko i skutecznie bic. Szybko sie wykruszaja, mala motywacja (dac komus w ryj to i po pol roku mozna), sporo kontuzji, bolu i siniakow (przeswiadczenie ze: "twardy sport to musi bolec" ) , trudno o fachowego nauczyciela, takie troche pionierskie czasy Muay Thai.
Sekcje jednoroczne, co nabor to nowi ludzie, ale fajnie miec w zyciorysie "trenowalem Muay Thai" 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trener widzac po treningu slaniajacego sie ze zmeczenia chlopaka powiedzial:'Kiedys mi za to podziekujesz'. Na to cwiczacy spojzal na niego glebokim wzrokiem i powiedzial:'Ja juz CI dzisiaj dziekuje'. I wiecej go nie widzialem na treningu.
Napisano Ponad rok temu
lodzie nie wiedza co to jest muay thai,wola isc do sekci karate bo beda mysleli ze sie czegos naucza ,ze beda machac nogami jak brus lee
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie zastanawiam sie.... moze jakies konkrety bym sie dowiedzial o sekcji w sosnowcu, jak wyglada trening, gdzie on jest, iii podstawowoe pytanie... jakie koszta i kiedy jest..
pozdrawiam
gg 4248429
Napisano Ponad rok temu
właśnie jak tam z tym MT w sosnowcu ?? mógłbyś mi napisać gdzie to jest i jakie koszta ?? wiem że w DG też jest MT, ale też nie wiem gdzie ;/
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Gołotą
- Ponad rok temu
-
Videoclip Highlights - House-Gala Oberhausen
- Ponad rok temu
-
Kickboxing w Lublinie