Judo - Wrocław
Napisano Ponad rok temu
chciałbym uzyskać jakieś informacje nt. klubów judo we wro
tzn. miejsce treningów koszty ilośc itd.
z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Mój kumpel chodzi na Judo na ul. Zielińskiego
Nic poza tym nie wiem :roll:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
pod tym linkiem masz spis klubow we Wrocku:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jezeli chodzi o mlodzikow to nalepiej prowadzonym klubem jest juvenia, obiektywnie patrzac, akurat z trenerem Zameckim nie przepadamy za soba. tutaj masz stronke:
ja jestem wychowankiem AZS AWF i mam cholerny sentyment do sali na Zielinskiego, niestety trenerzy z ktorymi tam trenowalem i sie przyjaznilem juz tam nie pracuja, a i poziom szkolenia (moim zdaniem) obnizyl sie:
Olimp jest klubem prowadzonym przez Pawla Malowanca. treningi judo dla doroslych sa poszerzone o ogolnie pojety grappling. slyszalem ze chlopcy bawia sie tez w vale tudo. na poczatek polecil bym ci ten klub, tutaj mozesz zrobic sobie oglad i przekonac sie czy chcesz sie zajac czystym judo czy interesuje cie cos innego:
sa tez treningi dla studentow w sali politechniki wroclawskiej na ul. Chelmonskiego. Jest to sekcja AZS UWr ale na zajecia przychodza tez ludzie z Politechniki. zajecia prowadzone sa przez trenerow Biskupa i Boguckiego. szczegolnie Bogucki jest sympatycznym trenerem i dobrym szkoleniowcem. Minusem calego interesu jest to ze trezba studiowac no i miec jakies doswiadczenie w judo. Ale sprobowac zawsze mozesz:
prowadzący: mgr B. Bogucki (poniedziałek, czwartek godz. 19.00 - 20.30 - Hala sportowa ul. Chełmońskiego 16)
Narazie ci chyba tyle wystarczy, jak bedziesz mial jakies bardziesz szczegolowe pytania, to wal!
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Znasz może A. Marcinkiewicza ?AZS AWF Wrocław jest najlepszy i tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nastula w mma.
- Ponad rok temu
-
Palce w judo
- Ponad rok temu