Używane maty niedrogo?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedą Szanowni Forumowicze gdzie można kupić matę. Może być używana. tak ze 3m x 3m?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jeden materac?
Mata powinna mieć powierzchnię ok 3m kwadratowych . Może się oczywiście składac z kilku materacy, lub czegoś takiego.
Napisano Ponad rok temu
Standardowe maty są 2m x 1m więc jeżeli 3m kw. to wystarczy kupić dwie.
Radzę Ci popytać się w lokalnych sekcjach, bo skoro potrzeba Ci tak mało to może oni będą mieli jakieś używane na zbyciu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm.. jakis materac 1,71x1,71.. z ciekawosci pytam po co? cwiczycz sie na tym nie da.. no moze jakies extrema.. do spania? nie lepiej łóżko kupic?
Mam mieszkanie i 30 metrów tarasu częściowo zadaszonego. I młodszego brata który ćwiczy parter. Potrzebuje ok 9 metrow kwadratowych maty, tylko takiej, co to jak opad niespodziewany nastąpi, nie będzie jej szkoda.
Myślałem że może ktoś niedawno wymieniał maty i może niedrogo kilka sztuk odstąpić.
Na ra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maty to się nawet wywoziło z koszar wojsk radzieckich będąc ukrytym na samochodzie razem z materacami, i do tego trzeba było to przerzucić przez granice polsko-radziecką :wink: (jeszcze wtedy istniał ZSRR).Od kiedy wojska radzieckie woziły ze sobą maty??? :wink:
Jakby złapali to raztriełka :wink:
Pancer (nie biorący udziału w przemytach)
Napisano Ponad rok temu
[: (jeszcze wtedy istniał ZSRR).
8O 8O 8O Fuck! To ja sobie chyba daruje....
Napisano Ponad rok temu
Wyluzuj - czasy się zmieniły - teraz to tylku w tiurmu :wink:[: (jeszcze wtedy istniał ZSRR).
8O 8O 8O Fuck! To ja sobie chyba daruje....
Pancer (wybierający się za kilka dni na Białoruś 8) )
Napisano Ponad rok temu
Maty to się nawet wywoziło z koszar wojsk radzieckich będąc ukrytym na samochodzie razem z materacami, i do tego trzeba było to przerzucić przez granice polsko-radziecką :wink: (jeszcze wtedy istniał ZSRR).Od kiedy wojska radzieckie woziły ze sobą maty??? :wink:
Pancer (nie biorący udziału w przemytach)
Hmm, teraz to ja na tej macie zajęcia prowadzę, choć połowę materacy rozkradli z magazynów na Gwardii podczas klikuletniego składowania.
Kawał historii...
Przez jakieś 3 miesiące ćwiczyliśmy na klepce w Liceum na Nowowiejskiej zanim mata przyjechała z w/w koszar :-)
I cały tłum był, a teraz ludzie mają wymagania...
Wczoraj zadzwonił gość i stwierdził, że on by się zapisał, ale sugeruje,
żeby w szkole na Kole uruchomić saunę :-D
Pozdrawiam
Kaczor (cały we wspomnieniach :-) )
Napisano Ponad rok temu
Bosze, czy tych ludzi juz zupełnie pogięło 8O 8O 8O ?? Sauna... ROTFL!!!I cały tłum był, a teraz ludzie mają wymagania...
Wczoraj zadzwonił gość i stwierdził, że on by się zapisał, ale sugeruje,
żeby w szkole na Kole uruchomić saunę :-D
Chociaż... Bestja, myślę, że ludzie u nas by się na saunę nie obrazili, wręcz by Cię jeszcze bardziej kochali :wink: A może jeszcze jakieś małe solarium byś skombinował???
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Napisano Ponad rok temu
Pancer (preferujący opalanie naturalne)
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam jak wymyślałem różne hop-sztosy :wink: by Was odpowiednio wymęczyć......i nauczyćPrzez jakieś 3 miesiące ćwiczyliśmy na klepce w Liceum na Nowowiejskiej zanim mata przyjechała z w/w koszar :-)
Pancer (z długą siwą brodą :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Sugestia interesująca :wink: Niestety , dojazdy na treningi do W-wy sa nieco uciążliwe :wink:U mnie w klubie jest sauna :wink: (i to nawet w cenie aikido), było solarium ale zostało zlikwidowane, ale za to mamy wiele innych atrakcji.....
Pancer (preferujący opalanie naturalne)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wątpię, że jest... Ale z Łodzi to nawet do Ursynowa jest daleko Zwłaszcza jeśli wziąść pod uwagę fakt, że w treningach (IMHO) powinno się minimum trzy razy w tygodniu brać udział.Co Ty opowiadasz? Praktycznie na każdej dzielnicy jest jakaś sekcja..
Napisano Ponad rok temu
Nie wątpię, że jest... Ale z Łodzi to nawet do Ursynowa jest daleko Zwłaszcza jeśli wziąść pod uwagę fakt, że w treningach (IMHO) powinno się minimum trzy razy w tygodniu brać udział.
A spotkalas chociaz raz w zyciu senseja Pancera? Od razu widac ze nie :roll:
Bo jakbys go tylko choc raz widziala, raz dotknela jego boskiego ciala, to juz na zawsze bylabys jego niewolnica i strazniczka jego kultu. NIC by ci nigdy nie stanelo na przeszkodzie by go wielbic i adorowac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uciekający Uke (czyli nery)
- Ponad rok temu
-
Potrzebne informacje o Aikido!
- Ponad rok temu
-
Aikido-FIlmy instruktazowe
- Ponad rok temu