..ja mam to samo tyle ze z BM Pika:) Pierwsze podejscie niudane... Poslalem gonca do W-wy i nie bylo:(A mnie sie strasznie spodobal Gerber Paraframe. Czekam tylko az Swiat Nozy da znac ze juz ma go na skladzie. Kasa na niego juz jest, tylko czekam, a to czekanie jest coraz gorsze... Jestem chory na noze!
Tani folder
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Stal AUS-8A, zytel cena ok. 145zł
P.S. Link nie jest sponsorowany
Napisano Ponad rok temu
Mialem w lapie EZ-Outa... pierwsze wrazenie... duze to to (wyobrazalem go sobie mniejszego...) ale momentalnie po wzieciu do lapy to wrazenie sie zmienilo... idealny... Pasowal mi jak ulal nawet w kieszeni ladnie lezal... tylko... ta stal... 420... jak na EDC to jednak troche malo chyba.
Przez to zaczalem myslec o Pice... podobna tyle ze z 440C. Problem w tym, ze za nic nie moge dorwac jej do lapy, wiem ze ma ciut wieksza rekojesc i troche inaczej wyprofilowana (slyszalem glosy ze komus tam nie lezy wiec wolalbym to sprawdzic). Nie wiem ile jest tej roznicy wielkosci, a o ile EZ-Out mi pasowal to cos wiekszego na taki raczej miejski EDC to mi sie juz srednio widzi...
W zwiazku z powyzszym czy ma ktos mozliwosc zrobienia fotek porownawczych Piki i EZ-Outa? Razem, w lapie otwartej, zamknietej, zamknietych nozy... Please na prawde by mi to pomoglo jak juz nie moge osobiscie obmacac... Zdiecia w necie juz poprzegladalem ale tak osobno to malo daje... Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc
Z gory dzieki
Pozdrawiam
PS. Swiat Nozy podejrzewam ze dla Ciebie bylby to chyba najmniejszy problem bo masznajlatwiejszy dostep do obu nozow... plis help dzieki jeszzcze raz
Napisano Ponad rok temu
Zapomnialem wspomniec jeszcze o Mini Pice. Gdyby sie okazalo ze Pika jest znacznie wieksza (gabarytowo raczej z widzenia bo w wymiarach to wiem jaka roznica) od EZ-Outa to moze w gre weszla by wlasnie Mini Pika (zalezy mi na nozu na codzien a to raczej spedzam w miescie, czasem tylko bylo by milo jakby kijka zastrugal czy cos ciezszego zrobil...) Bardziej sklonny jestem na cos mniejszego od EZ-Outa niz cos wiekszego. Przy czym roznica miedzy EZ-Outem a wersja Junior mnie powalila... to to znow jest za male...
Dobra nie nudze juz o tym w kazdym badz razie bede na parwde wdzieczny za fotki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Świat się kończy ?
- Ponad rok temu
-
który nóż? ka-bar vs. SOG
- Ponad rok temu
-
Ciekawy link do Denchmade
- Ponad rok temu
-
Endura vs. PIKA - pierwsze wrazenia ;)
- Ponad rok temu
-
jaki prezent na 18 urodziny? ;)
- Ponad rok temu
-
nóż ufajdany klejem
- Ponad rok temu
-
EDC/SCYZORYK.. SCYZORYK = EDC !!?? - quasiTEST :)
- Ponad rok temu
-
blokada lock back???
- Ponad rok temu
-
Spyderco Native/Delica vs Kershaw
- Ponad rok temu
-
Z nożem na gada!
- Ponad rok temu