Szkolna Bójka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a najlepsza w Twoim wieku sztuka walki to sztuka walki bez walki nazywa sie ona "starszy brat" .
cos Ci sie pomieszalo, Warhead. To jest Rayz-Do
Napisano Ponad rok temu
Zapisz sie na jakowos sztuke walki tam już ci objaśnią tajniki uderzeń w ryj!
OSU!
Napisano Ponad rok temu
Nie mam rodzeństwa A tak poza tym - skąd ty wiesz ile mam latTigro szkola sie zaczela do zeszytow marsz ... a najlepsza w Twoim wieku sztuka walki to sztuka walki bez walki nazywa sie ona "starszy brat" .
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Black-obrazasz mnieJa proponuje dorosnac i zauwazyc, ze ktos kto Cie wyzywa to zwykly idiota. Jak widzi, ze Cie to rusza i chcesz go za to lac, to ma satysfakcje, jak olejesz, da sobie spokoj. Jak skonczysz gimnazjum (bo jakos mi wypowiedzi Twoje do tegoz wieku wlasnie pasuja)(...)pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Więc dostał z lewej, prawej, lewej i jeszcze raz prawej i został z kompletnie zakrwawioną wargą
a kredki Ci sie z piornika nie wysypaly ?
sorry, ale jak tu tego nie napisac
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
black
Napisano Ponad rok temu
no dobrze juz dobrze, wybaczamMradu, Ty to co innego nie czuj sie obrazony Kolega tigro ma natomiast oprocz wieku gimnazjalego wiek "bycia niepokonanym bohaterem" i wiek "swoja sila zlo przezwycieze", tzn. takie wrazenie odnosze, no offence oczywiscie...
pozdrawiam
black
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i ja tam byłem, miód i wino (zdecydowanie ) pilemTo jeste prawda nie sen :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz zaczeli kopać i już nie mogę przywalić, najpierw z lewej, potem z prawej, znowu z lewej i na koniec prawej, żeby gościowi rozwalić wargę i czekać tydzień, az sie zagoi.
heh, te moje 30 walk przeminęło z wiatrem
na szczęście była jedna ostra, którą pamiętam
Ghostek nie pierdziel mi o walkach za "małolata'. Skoro Ciebie interesują walki 5 czy 6-letniego gówniarza, to leć z nim na priv a nie na forum - niech młody sie wykaze tworczoscią i moze zaowocuje to kolejnym filmem o sztukach walki pt. "podwórkowy zabijaka z przedszkola" . Zobacz ilu jest użytkowników na forum i ile możnaby opisać walk za "małolata", a jakoś nikt tego nie robi. Chłopaczek ledwo wczoraj zarejestrowal sie na forum, bo dzisiaj 1 wrzesnia, to trzeba mlodszych skocic albo spuscic lomot nowym "qmplom" z klasy, zeby wiedzieli kto tu rządzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trudno mi powiedzieć czy się afiszują czy nie... ale jedno jest pewne - nie szukają odpowiedzi jak się bić przed monitorem...PiotrDG - A według ciebie koledzy sie nie zfiszują ??
Opinie wystawiłem na podstawie rzeczy które piszesz.Nie znasz mnie więc raczej nie wiesz...
Napisano Ponad rok temu
w splot to ja zycze powodzenia, jak przez przypadek mlody trafi z odpowiednia sila to moze byc baaardzo nieciekawie, a chyba nie chce uszkodzic "qmpli" za bardzo, na smierc na ten przyklad...ja proponuje w splot
pzdr
black
Napisano Ponad rok temu
DO KSIAZEK MALOLACIE W SZKOLE TRZEBA SIE UCZYC A NIE BIC
Napisano Ponad rok temu
DO KSIAZEK MALOLACIE W SZKOLE TRZEBA SIE UCZYC A NIE BIC
Ja tam stary nie jestem ale popieram całkowice!! po cholerę się bić !? olewać gosci którzy się wożą a jak nie to grzecznie wytłumaczyć (słownie) że to nieładnie jak nie da rady to się pani poskarzyć
:-)
ja się w szkole nie bije (wogóle brzydze się bójkami) i jakos zyję
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poznań
- Ponad rok temu
-
Ulica - dwa światy?
- Ponad rok temu
-
Wydarzene z ulicy - miałęm szczescie
- Ponad rok temu
-
Jaka jest wasza reakcja?
- Ponad rok temu
-
garda-piesci zacisniete czy wyprostowane w palcach?
- Ponad rok temu
-
Sztuka walki, broń, cokolwiek na 4 łebków
- Ponad rok temu
-
Jak się prawnie zabezpieczyć w sytuacji walki ulicznej?
- Ponad rok temu
-
Co tu zastosowac ???
- Ponad rok temu
-
Kilka filmików z ustawek
- Ponad rok temu
-
Jak to się robi więzieniach
- Ponad rok temu