Nasze stopnie i style :-)
Napisano Ponad rok temu
z PZK/IKO1 przyszedl do nas - do Shinkyokushinkai/IKO2 czlowiek, ktory twierdzil, ze tuz przed odejsciem ze starej organizacji zostal promowany na shodan (1dan), nie mial zadnego dokumentu, ktory by to potwierdzal a znajomi ludzie z PZK twierdzili stanowczo, ze nic takiego nie mialo miejsca, malo tego - na stronie www macierzystego klubu owego czlowieka bylo napisane, ze w danym momencie byl posiadaczem 2 kyu. Naciskany przez nasze wladze o udokumentowanie posiadanego stopnia obrazony przeszedl do Kyokushinkai Kuristiny Oyama a tam pewnie mowi, ze czarny pas zdobyl u nas... bez komentarza - po prostu obciach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Poul. Dla mnie jesteś Gość z klasą!
Gratulacje Pawel. Dla mnie jestes gosc z jajami!
Mnie na taka wolte jak Ty wykonales ani mentalnie ani fizycznie juz nie stac. . Szacunek.
Piotr Szeligowski
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, czy moge to samo powiedziec o sobie, ale skorzystam z okazji i podziele sie moja mala radoscia: miesiac temu zdalem na 4-te kyu w Shorin-ryu Kyudokan. Jak na faceta z kategorii "dziadkow", to jestem dumny z siebie! 8) A na wiosne sprobuje podejsc do egzaminu w Uechi-ryu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje Poul Sepek.
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje wszystkim za mile slowa. bse egzamin trwal 2.5 godz. Najpierw wykonywalem kihon,pozniej techniki na tarczach (laczenie technik recznych i noznych) kata nastepnie kata z partnerem i na koniec 10 walk (jestem potwornie obity ,bylem u lekarza i stwierdzil ze przeszedlem lekkie wstrzasnienie mozgu chwycilem jedno mawashi geri i dwa hiza geri na leb,ale utrzymalem sie na nogach i test byl kontynuowany) Wyborowa Twoj przepis na napoj drozdzowy uratowal mi zycie Pozdrawiam Wszystkich i jeszcze raz dziekuje za dobre slowa.
Gratuluje, mam nadzieje ze bylo warto.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
karate lublin
- Ponad rok temu
-
co wiecie o seitedo??
- Ponad rok temu
-
Bloki - historia
- Ponad rok temu
-
Soto-uke - Kanji
- Ponad rok temu
-
terminologia
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia Karate Do
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe -Grzegorza Krauze- (Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Fukugo
- Ponad rok temu
-
4 rocznica smierci Andy Huga
- Ponad rok temu
-
Grzechy Kyokushin
- Ponad rok temu