Tak sobie wymyśliłem, że może w niedalekiej przyszłości będziemy sobie mogli obaj chodzić na treningi. Moja ukochana na ten pomysł odpowiada, że jeszcze o tym pomyśli
 Powodem są częste tatusia stękania, że to boli albo tamto, albo łuk brwiowy zdarty, albo oko podbite itp. ;-)
  Powodem są częste tatusia stękania, że to boli albo tamto, albo łuk brwiowy zdarty, albo oko podbite itp. ;-)   
  Chciałem Was zapytać Aikidocy - Rodzice, czy Wasze dzieciaczki trenują z Wami, czy np. postawiliście sobie za punkt honoru, że oto Wasze dziecko będzie oczywiście wziętym adwokatem albo lekarzem ;-) , ale przede wszystkim Mistrzem Aikido ? Czy może przeciwnie, czekacie na to jaki sport wybierze pociecha sama ? Czy może wręcz zabraniacie swoim dzieciom parania się tą brutalną dyscypliną jaką jest Aikido ?

Jak to u Was jest ?
Pozdrawiam :-)

Co by Miszcz Marian na to powiedział, co? :wink:
   Co by Miszcz Marian na to powiedział, co? :wink:

:wink:
   :wink:

Aikido laczy aspekt "wojenny" (Bujutsu) z aspektem duchowym. Jak ty to uczysz tych dzieci? Myslisz ze etykieta to ten aspekt duchowy?
   Aikido laczy aspekt "wojenny" (Bujutsu) z aspektem duchowym. Jak ty to uczysz tych dzieci? Myslisz ze etykieta to ten aspekt duchowy?   
   FaceBook
 FaceBook