Mnie się udało do tej pory zarazić noszeniem EDC przynajmniej trzy czy cztery osoby
 A jak tam z Wami? Bo zaczynam mieć wrażenie, że nożoholizm jest całkiem zaraźliwy  8)
  A jak tam z Wami? Bo zaczynam mieć wrażenie, że nożoholizm jest całkiem zaraźliwy  8)  Pozdrówka,
AdamD

Napisano Ponad rok temu
 A jak tam z Wami? Bo zaczynam mieć wrażenie, że nożoholizm jest całkiem zaraźliwy  8)
  A jak tam z Wami? Bo zaczynam mieć wrażenie, że nożoholizm jest całkiem zaraźliwy  8)  Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 zawsze)  mam nóż przy sobie, kilka osób które ciągle go pożyczały ode mnie, przekonałem by sobie kupiły własny.
  zawsze)  mam nóż przy sobie, kilka osób które ciągle go pożyczały ode mnie, przekonałem by sobie kupiły własny.  ), który dostała na imieniny.
  ), który dostała na imieniny.

Napisano Ponad rok temu
jak coś wymiodzisz to daj znać, mogę Ci kształt (mniej więcej) wyciąć kątówką.A mnie Piteros zarazil kawalkiem dobrej stali i od 2 tygodni mam zagwozdke co z nim zrobic, co namaluje to poprawiam i tak w kolko

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Hej!
Mnie się udało do tej pory zarazić noszeniem EDC przynajmniej trzy czy cztery osobyA jak tam z Wami? Bo zaczynam mieć wrażenie, że nożoholizm jest całkiem zaraźliwy 8)
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
3-4
Ale sie pewnie nie przyznaja ze przeze mnie siedza w swiecie nowoczesnej wysokjej klasy stali i bedzie sapanie "ja nosliem kozik do szkoly jak ty jeszcze w mikolaja wierzyles" :wink:

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu