Właściwa waga
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się z Wami podzielić pewnym spostrzeżeniem. Otóż, w ostatnim czasie - jakieś 4-6 miesięcy przytyłem 2 kg. Jest to dziwne dla mnie z jednej strony, bo od 3 lat miałem wagę w okolicach 68-69 kg.
Nie zmieniałem diety, owszem, pozwalałem sobie na jakieś lody czy deser, ale nic "poważnego". Natomiast naprawdę dużo ćwiczyłem, przygotowywałem się do zawodów itd... Więc to jest dziwne, żebym przytył...
Aktualnie ważę 70-70,5 przy wzroście 1.68cm. To chyba w normie.
W sumie czuje sie dobrze, ewidentnie widzę wzrost siły, nie ubyło mi skoczności itd... Co o tym sądzicie? Mieliście podobne doświadczenia? Co robiliście?
Napisano Ponad rok temu
2. Ćwiczyłeś na siłowni?
3. 2 kg to nie jest jakaś duża wartość...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twój problem jest załosny, weź napisz do Bravo!!!Witam!
Chciałem się z Wami podzielić pewnym spostrzeżeniem. Otóż, w ostatnim czasie - jakieś 4-6 miesięcy przytyłem 2 kg. Jest to dziwne dla mnie z jednej strony, bo od 3 lat miałem wagę w okolicach 68-69 kg.
Nie zmieniałem diety, owszem, pozwalałem sobie na jakieś lody czy deser, ale nic "poważnego". Natomiast naprawdę dużo ćwiczyłem, przygotowywałem się do zawodów itd... Więc to jest dziwne, żebym przytył...
Aktualnie ważę 70-70,5 przy wzroście 1.68cm. To chyba w normie.
W sumie czuje sie dobrze, ewidentnie widzę wzrost siły, nie ubyło mi skoczności itd... Co o tym sądzicie? Mieliście podobne doświadczenia? Co robiliście?
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że na forum są takie osoby jak ty WORNS-4LIFE, szkoda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no sądzę, że to świetnie, same pozytywy.W sumie czuje sie dobrze, ewidentnie widzę wzrost siły, nie ubyło mi skoczności itd... Co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
WORNS-4LIFE weź idź się utop z takimi komentarzami...
Niezbyt. Zaniedługo robie kurs na ratownika wodnego.
WORNS-4LIFE, jestem pod wrażeniem Twego taktu i wyczucia sytuacji. Jeśli uważasz temat za nieciekawy, to się po prostu nie wypowiadaj...
Nie róbcie ze mnie potwora 8O , kolesia problem jest wyjatkowo denny i głupi!
Chłopie, ja nie miałem problemów z wagą? Otóż miałem i to wielkie!
Ale to o czym Ty piszesz jest śmieszne
--Przytyłem całe dwa kilo ( ) pomóżcie--
Dwa kilo to NIC, zupełnie NIC!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie róbcie ze mnie potwora 8O , kolesia problem jest wyjatkowo denny i głupi!
no prawie 2 cm wzrostu i 70 kilo to nie takie normalne hehe, a na serio no to jak przybywa miesni a nie sadla to chiba dobrze co?Aktualnie ważę 70-70,5 przy wzroście 1.68cm. To chyba w normie.
Napisano Ponad rok temu
kolesia problem jest wyjatkowo denny i głupi
Ale to o czym Ty piszesz jest śmieszne
--Przytyłem całe dwa kilo ( ) pomóżcie--
WORNS-4LIFE, a podaj mi chociaż jedno słowo, które w moim poście oznaczałoby, że mam z tym problem. Nie! Wręcz odwrotnie - jak napisałem - czuję się z tym lepiej. Więc czytaj dokładnie co jest napisane.
A rozpoczałem ten temat, aby poznać opinie innych osób, bo dla mnie to nowość... nie przytyłem nawet 100g przez 3 lata, a teraz 2 kg w ciągu czterech miesięcy. Po prostu tyle.
Aha i nie życzę sobie Worn-4Life abyś się w ten sposób do mnie zwracał i mnie obrażał, ok? Jak masz napisać coś nieodpowiedzialnego, to lepiej niż nie pisz. A na marginesie - dla jednego 2 kg to może być bardzo duży problem, dla innego 20kg to problem... itd..
Napisano Ponad rok temu
WORNS-4LIFE, a podaj mi chociaż jedno słowo, które w moim poście oznaczałoby, że mam z tym problem. Nie! Wręcz odwrotnie - jak napisałem - czuję się z tym lepiej. Więc czytaj dokładnie co jest napisane.
A rozpoczałem ten temat, aby poznać opinie innych osób, bo dla mnie to nowość... nie przytyłem nawet 100g przez 3 lata, a teraz 2 kg w ciągu czterech miesięcy. Po prostu tyle.
odzywiales sie przez kroplowke?? ja po obiedzie potrafie przybrac 1-1,5 kg :wink: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie
- Ponad rok temu
-
rower
- Ponad rok temu
-
wisła vs real (rewanż)
- Ponad rok temu