Zawodnik Taekwon-Do napier... zawodnika Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spróbuj zapisac bezpośrednio na dysk u mnie działaYou don't have permission to access /~ahha21st/kick.mpg on this server.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak zgadzam się z Tobą oczywiścieDlatego za moralnego zwycięzcę uważam zawodnika MT, a postawa taekwondoki napawa mnie obrzydzeniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Widziecie drodzy koledzy, moze sie trafic cienias wszedzie, nawet w Thaiu
Popatrzcie na tego z tkd z mojego linka wszedzie i zawsze moze sie zdarzyc taka sytuacje ze pan ze stylu x pokonal pana ze styly y
Napisano Ponad rok temu
Bo ja to myslałem że wszyscy z Thaia są zajebiściWidziecie drodzy koledzy, moze sie trafic cienias wszedzie, nawet w Thaiu
Napisano Ponad rok temu
Bo ja to myslałem że wszyscy z Thaia są zajebiściWidziecie drodzy koledzy, moze sie trafic cienias wszedzie, nawet w Thaiu
I dobrze myslales ale jak widac w Tkd tez sie zdazaja %-) %-) %-)
Napisano Ponad rok temu
4 pokazowe akcje nie swiadcza jeszcze o tym ze teklondoka wygral.
Kim Jingwu tez sobie radzil... dopoki nie dostal strzala od Genkiego Sudo.
Napisano Ponad rok temu
Zwłaszcza wtedy gdy sa tak o pół głowy mniejsiBo ja to myslałem że wszyscy z Thaia są zajebiściWidziecie drodzy koledzy, moze sie trafic cienias wszedzie, nawet w Thaiu
I dobrze myslales ale jak widac w Tkd tez sie zdazaja %-) %-) %-)
Napisano Ponad rok temu
Dollyowryj, napisz cos wiecej o tej walce. kiedy sie odbyla, jak sie nazywaja zawodnicy i co to za jedni w ogole. no i czy mozna siagnac gdzies cala walke.
4 pokazowe akcje nie swiadcza jeszcze o tym ze teklondoka wygral.
Kim Jingwu tez sobie radzil... dopoki nie dostal strzala od Genkiego Sudo.
Dokladnie! 4 pokazowe akcje! Dollyo ty szarlatanie pewnie znalazles ten filmik na jakies propagandowej stronie o TKD przyznaj sie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe ile mu zapłacili, żeby stał jak worek i dawał się kopać. Nawet jagorszy niestał by jak pajac i czekał aż teakwondo'ka sobie 'przetestuje' różne kombinacje kopnięć.nechrist ma rację, z filmu nie wynika że taekwondoka wygrał tą walkę. On po prostu nap...ił kolesia, a wcale nie musiał wygrać
Nawet jak mu zapłacili, to i tak podziwiam że stał po takich kopnięciach w głowę - ten taekwondo pewnie by tak nie wytrzymał.
Napisano Ponad rok temu
Myślę że wziął tyle samo kasy co tamten Tekwondoka z linku który podaje Tae TadCiekawe ile mu zapłacili, żeby stał jak worek i dawał się kopać. Nawet jagorszy niestał by jak pajac i czekał aż teakwondo'ka sobie 'przetestuje' różne kombinacje kopnięć.nechrist ma rację, z filmu nie wynika że taekwondoka wygrał tą walkę. On po prostu nap...ił kolesia, a wcale nie musiał wygrać
Nawet jak mu zapłacili, to i tak podziwiam że stał po takich kopnięciach w głowę - ten taekwondo pewnie by tak nie wytrzymał.
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie, to co nam zostaje jako test skuteczności sztuk walki - 'klatka'?
Napisano Ponad rok temu
Sedzia nie przerwie w połowie twojej nalepszej akcji w życiu
Nie placisz za startowe (no, może dojazd troche drogi)
Jasna punktacja
Nie ma podziału na sport i sztukę walki.
Itp. itd.
Napisano Ponad rok temu
filmek w sumie troche bajka, bo kazdy kto trenuje choc troche sztuki walki na takie akcje powinien odpowiedziec kopnieciami, wogole jakos nie probowal kontrowac jego akcji
fajne weszla przeskokowka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WTF a ITF - duze roznice ?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie :)
- Ponad rok temu
-