Do naprawy...
Napisano Ponad rok temu
Sam noz przyjal to bardzo dzielnie i poza 2 mikroszczerbkami na ostrzu jest caly tyle ze po Nytrolonowej podkladce po stronie frame-locka zostala szmata.Napisalem juz do Camillusa i odpowiedzieli zebym przyslal to naprawia i w tym problem-wysylal ktos z was noza do USA na naprawe?
Patrzylem na strone poczty polskiej i gdybym wyslal nozyk listem priorytetowym wysylka wyniosla by mnie ok 14zl,a paczka pocztexem cale 120zl.
Jak myslicie ryzykowac priorytetem czy zaplacic polowe ceny nowego noza i wylac paczka?
Napisano Ponad rok temu
A co do rzucania - to na serio wczoraj rzucalem EDC w drzewo tyle ze mi nie bardzo wychodzilo.Maczetka khukri cold-steela juz lepiej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na zdjeciu tego niewidac ale podkladka jest grubosci foli aluminiowej,a dziurka na srube ma ksztalt zaokraglonego na koncach prostokata.Noz przy zamykaniu i otwieraniu szoruje o rekojesc.
Napisano Ponad rok temu
a kukri cold stela rzuca sie rewelka choc troche minelo zanim załapałem
Napisano Ponad rok temu
Ja tez nie wiem jakim cudem ale tu fotka-co prawda nie pokazuje za bardzo problemu
Na zdjeciu tego niewidac ale podkladka jest grubosci foli aluminiowej,a dziurka na srube ma ksztalt zaokraglonego na koncach prostokata.Noz przy zamykaniu i otwieraniu szoruje o rekojesc.
chcesz powiedziec ze podkladka sie zrobila ciensza??
Bo jesli chodzi o te strzepy to moglo sie zdarzyc tak ze podkladka sie obrocila na osi (mimo ze nie powinna bo ma specjalne sciecie) i przejechala po framelocku.
Ale czemu sie obrocila to tego za cholere nie wiem
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może uda Ci się je dorobić z brązu?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Endura vs. Monochrome, czyli krotki test kuchenny ;)
- Ponad rok temu
-
Czy Wasze Endury...
- Ponad rok temu
-
Będzie zaostrzenie prawa?
- Ponad rok temu
-
Sztylety do Kung-Fu ?
- Ponad rok temu
-
Stiletto Automatics