Stiletto Automatics
Napisano Ponad rok temu
Czy orientujecie się może gdzie można nabyć takie oryginalne automatyczne sztylety sprężynowe boczne?
Wygląda to mniej więcej tak:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Lokalizacja to najchętniej Wrocław lub jakieś sklepy internetowe w Pomrocznej wysyłające za pobraniem.
Thanks from the mountain 8)
Napisano Ponad rok temu
Najczesciej straszne badziewie - i lepiej zostawic w domu, jak sie wybiera do RFN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda sobie zawracac glowe.
Najczesciej straszne badziewie - i lepiej zostawic w domu, jak sie wybiera do RFN
A Paul Panak? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jasne, ale wlasnie dlatego napisalem tak, jak u goryA Paul Panak? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników](...)Najczesciej straszne badziewie -
I na stronie podanej przez autora topiku i na fotce sa egzemplarze po parenascie dolcow - podobnie bedzie zapewne w ewentualnych "sklepach we Wrocku, albo wysylkowych w Wawie"
Napisano Ponad rok temu
No a jesli podobaja Ci sie te Marsowe, albo inne na podobnym poziomie, to raczej w stu zlotych sie nie zmiescisz
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie sliczne malenstwo i z wszystkich wariacji Godfather'a chyba najtansza...
Napisano Ponad rok temu
Podobno to prawdziwy unikat
Albo Dragonslayer
To są dopiero sztylety :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponoc ciezki jak jasny pieron jest?
Przecież to Dragonslayer, smoka byle czym to raczej nie załatiwsz
A co powiecie na to
Harkins
[imghttp]
Ralph[/img]
Napisano Ponad rok temu
Poza tym ten Harkins to chyba z 3000$ kosztuje.... a tyle za niego bym nie dał.
Napisano Ponad rok temu
Ty bys tyle za harkinsa tyle nie dal a pogadaj z ludzmi to niejeden CI powie ze za Microtecha tez by nie dal $500Eeeeeeee, co tam Harkins, każdy wie że Microtech to jest to, co tygrysy lubią najbardziej :twisted:
Poza tym ten Harkins to chyba z 3000$ kosztuje.... a tyle za niego bym nie dał.
KKamiLL
PS. ja tez bym $3000 za noz nie dal. Ale mysle ze albo jestem jeszcze slabo zarazony albo z racji rzeczywistosci w jakiej zyjemy to zbyt duza kasa dla mnie
Napisano Ponad rok temu
PS. ja tez bym $3000 za noz nie dal.
To dlatego że cię (mnie,nas) nie stać na taki wydatek. Gdyby Nas było stac to ....
TAKA KOLEKCJA W KAŻDYM POLSKIM DOMU
pozdrawiam
mlodyraduh[/b]
Napisano Ponad rok temu
Folderowa kupa....
Może i tak ale zawsze ją możesz sprzedać i kupiś sobie całą masę zajebistych fixed
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Ja mam taki (ten naaaaajwiększy) - pierwowzór został odebrany na bramce "Pod przewiązką" - jakiś koleś pakował się z nim na dyskotekę w klubie.w secpolu zawsze mieli pare takich do stu złotych, mniejsze i większe. jak ktoś chce rekwizyt do fimru amatorskiego, to w sam raz!
Po jakimś czasie poszedł do ludzi i tu zdziwko mnie chapło - moja pani zrobiła mi KARCZEMNĄ awanturę bo... "on był taki falny do otwierania listów" :roll:
No i co miałem zrobić biedny żuczek - kupiłem taki sam (za ok. 100).
Najzabawniejsza była mina kolesia w sklepie - popatrzył na mine jak na klasycznego idiotę, który chce mieć "Groźny" nóż. Zdurniał, kedy pokazałem mu z co noszę po kieszeniach (a miałem przy sobie akurat Boa i SpecWara). Jeszcze bardziej zdurniał, kedy usłyszał, że to dla kobity jako "post fighter"
JUż o nic nie pytał, ale do dziś patrzy na mnie dziwnie jakoś...
Przechodząc do konkluzji - męczyłem się z nim sporo, coby się chociaż do tego otwierania listów nadawał. I to jest jedyna rzecz, do której się jako-tako nadaje.
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
PS. ja tez bym $3000 za noz nie dal.
To dlatego że cię (mnie,nas) nie stać na taki wydatek. Gdyby Nas było stac to ....
TAKA KOLEKCJA W KAŻDYM POLSKIM DOMU ]
MRAUUU ! ! !
lepiej nie, możnaby było oszaleć ze szczęścia... 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ale mam nadzieje ze my memory is OK i tradycyjnie powiem: Witamy mila pania
pozdrawiam
KKamiLL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów