a pozostalych 72 nawet nie zauważyło, ze przeciwnik uzył noża!
Znaczy sie nie zdazyli, bo tamten juz 2 razy zdazyl ich pokroic?
Napisano Ponad rok temu
a pozostalych 72 nawet nie zauważyło, ze przeciwnik uzył noża!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to dziwne ale w ostanim czasie kiedy tylko słucham wiadomości w radiu jakiś szalony nozownik tnie ludzi , nie wiem co jest grane ale chyab nóż jako broń uliczna przezywa swój renesans, to raczej niedobrze, ale logiczne ludzie sa zestresowani zaczynają szaleć a nóż to bardzo ale to bardzo skuteczna broń a na dodatek relatywnie tania, najlepsze jest to ze słyszałem o wielu przypadkach w bytomiu a tam teraz sie starm zeby sie dostać do szkoły :twisted: czyli bedzie wesoło !POZDRAWIAM @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz mi przytoczyc zrodlo tych statystyk, jakis link albo co? :-)Ze statystyk FBI wynika
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Dobre! :wink:W Niemczech tez ot jest zakazane od dobryhc paru lat iel wiem , a jakos sie tym tu nikt nie przemuje i nie slyszalam zeby w jakiej kolwiek statystyce pisalo iz napascie z uzyciem noza ect. statystycznie zmalaly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje? Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...Tiana
U mnie w pracy ludzie palą tylko na klatce schodowej (schody ewakuacyjne). Oczywiście nie wolno palić w całym budynku ale akurat te schody to jedyne miejsce gdzie palacze mogą palić i nie są proszeni o zgaszenie (bo na korytarzu to już by to nie przeszło).
No wiesz schody mają dobry nawiew i tam palących daje sie jeszcze znieść.
Ale i tak wielu to przeszkadza.
Zostały nalepione tam zakazy palenia.
I tak palą. I to pewnie ci sami co przedtem i tyle samo. Zakaz nic nie dał.
Co robić? Zdjąć zakaz?
Napisano Ponad rok temu
Między innymi dla zasady.jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje? Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...Tiana
U mnie w pracy ludzie palą tylko na klatce schodowej (schody ewakuacyjne). Oczywiście nie wolno palić w całym budynku ale akurat te schody to jedyne miejsce gdzie palacze mogą palić i nie są proszeni o zgaszenie (bo na korytarzu to już by to nie przeszło).
Co robić? Zdjąć zakaz?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Stoja sobie palacze na klatce schodowej z zakazem palenia. Patrza na ten zakaz i jeden mowi:Między innymi dla zasady.jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje? Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...Tiana
Co robić? Zdjąć zakaz?
pozdrawiam
Bo tak walczy się z paleniem a nie palaczami.
Mnie drażni gdy biegam po schodach 6 pięter do góry a tam nakopcone.
Ale nic nie mówię, bo rozumiem to, że widocznie muszą.
Ale dzięki temu wiedzą, że robią coś co nie jest OK.
Proszę - pomyśl!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu