a pozostalych 72 nawet nie zauważyło, ze przeciwnik uzył noża!
Znaczy sie nie zdazyli, bo tamten juz 2 razy zdazyl ich pokroic?

Napisano Ponad rok temu
a pozostalych 72 nawet nie zauważyło, ze przeciwnik uzył noża!
Napisano Ponad rok temu
 W sumie dobrze wiedzieć, oni se ćwiczą latami jakieś sztuki walki, a jak ja se z nożem podejdę to wyskoczą z komórek od razu - i kto będzie paker?
  W sumie dobrze wiedzieć, oni se ćwiczą latami jakieś sztuki walki, a jak ja se z nożem podejdę to wyskoczą z komórek od razu - i kto będzie paker?  

Ale przez takie gadanie to można się poczuć wielkim zabierając z domu jeden, kilkunastocentymetrowy przedmiot
  Ale przez takie gadanie to można się poczuć wielkim zabierając z domu jeden, kilkunastocentymetrowy przedmiot   

Napisano Ponad rok temu

)
  )Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to dziwne ale w ostanim czasie kiedy tylko słucham wiadomości w radiu jakiś szalony nozownik tnie ludzi , nie wiem co jest grane ale chyab nóż jako broń uliczna przezywa swój renesans, to raczej niedobrze, ale logiczne ludzie sa zestresowani zaczynają szaleć a nóż to bardzo ale to bardzo skuteczna broń a na dodatek relatywnie tania, najlepsze jest to ze słyszałem o wielu przypadkach w bytomiu a tam teraz sie starm zeby sie dostać do szkoły :twisted: czyli bedzie wesoło !POZDRAWIAM @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz mi przytoczyc zrodlo tych statystyk, jakis link albo co? :-)Ze statystyk FBI wynika
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Dobre! :wink:W Niemczech tez ot jest zakazane od dobryhc paru lat iel wiem , a jakos sie tym tu nikt nie przemuje i nie slyszalam zeby w jakiej kolwiek statystyce pisalo iz napascie z uzyciem noza ect. statystycznie zmalaly.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje?Tiana
U mnie w pracy ludzie palą tylko na klatce schodowej (schody ewakuacyjne). Oczywiście nie wolno palić w całym budynku ale akurat te schody to jedyne miejsce gdzie palacze mogą palić i nie są proszeni o zgaszenie (bo na korytarzu to już by to nie przeszło).
No wiesz schody mają dobry nawiew i tam palących daje sie jeszcze znieść.
Ale i tak wielu to przeszkadza.
Zostały nalepione tam zakazy palenia.
I tak palą. I to pewnie ci sami co przedtem i tyle samo. Zakaz nic nie dał.
Co robić? Zdjąć zakaz?
 Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...
  Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...Napisano Ponad rok temu
Między innymi dla zasady.jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje?Tiana
U mnie w pracy ludzie palą tylko na klatce schodowej (schody ewakuacyjne). Oczywiście nie wolno palić w całym budynku ale akurat te schody to jedyne miejsce gdzie palacze mogą palić i nie są proszeni o zgaszenie (bo na korytarzu to już by to nie przeszło).
Co robić? Zdjąć zakaz?Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Stoja sobie palacze na klatce schodowej z zakazem palenia. Patrza na ten zakaz i jeden mowi:Między innymi dla zasady.jak najbardziej. Powiedz mi - co ci daje zakaz jezeli nic nie daje?Tiana
Co robić? Zdjąć zakaz?Dla zasady? Jaja sobie robisz czlowieku? Prosze - powiedz ze ten caly Muchol to jedynie prowokacja...
pozdrawiam
Bo tak walczy się z paleniem a nie palaczami.
Mnie drażni gdy biegam po schodach 6 pięter do góry a tam nakopcone.
Ale nic nie mówię, bo rozumiem to, że widocznie muszą.
Ale dzięki temu wiedzą, że robią coś co nie jest OK.
Proszę - pomyśl!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu