Q: Do you know that Mirko hopes to have a rematch against you?
Kevin:Yes, and it is nonsence.
Randy Couture, SAKURABA, Rampage.. the men I lost to never fight me again.
Why should I fight the same opponent two times
Only me?
But I have to go ahead, I cannot and will not backdown from anyone!
Q: CroCop demand a match vs Mark Colemen too, If this fight comes true what do you expect?
Kevin:Coleman 100% Coleman!! Mirko has no chance! Mirko has already gone to the Hell by my one punch. He should come back from hell at first!
And If Mirko really want to face me again I hope we fight with no rules!! Headbutt, elbow... everything is ok!!
Q: Do you dislike Mirko?
Kevin:Yes, I do not like him.
Mirko has no respect for his opponents.
For example.. Rampage and me became good friends after our fight, but Mirko does not forget the hatred of his defeats.
Randleman nie lubi Cro-Copa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, i jest to bez sensu. Randy Couture, Sakuraba, Rampage … zawodnicy, z którymi przegrałem nigdy nie walczyli ze mną po raz drugi.
Tyko ja?
Ale muszę iść naprzód, nie mogę i nie cofnę się przed nikim!
CRO-COP DOMAGA SIĘ TEŻ WALKI Z COLEMANEM, JEŻELI TA WALKA DOJDZIE DO SKUTKU, CZEGO SIĘ SPODZIEWASZ?
Coleman na 100%! Mirko nie ma żadnych szans! Mirko już raz poszedł do piekła po jednym moim ciosie. Powinien najpierw z piekła wrócić!
I jeżeli Mirko naprawdę chce stawić mi czoła po raz kolejny, mam nadzieję, że będziemy walczyć bez reguł. Głowa, łokcie… wszystko jest ok.!
NIE LUBISZ MIRKA?
Tak, nie lubię go.
Mirko nie ma szacunku dla swoich przeciwników.
Na przykład … Rampage i ja zostaliśmy dobrymi przyjaciółmi po naszej walce, ale Mirko nie zapomina nienawiści po przegranej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Cro Copowi?
:wink:
Właśnie popełniłeś samobujstwo :twisted:
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Teraz z Fedorem bedzie walczył . przegra w pierwszych 3 minutach
Nie będzie walczył z Fedorem a z Alexandrem Emalianenko, a poza tym jeśli CroCop przegra z Fedorem w 3 minucie to i tak będzie lepszy od Randlemana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napewno jestes kurwa lepszy...I na dodatek kipsko walczy , wiec po co sie na siłe pcha do walk , jak i tak by je przegrał
Napisano Ponad rok temu
I na dodatek kipsko walczy , wiec po co sie na siłe pcha do walk , jak i tak by je przegrał
co ty gadasz człowieku...?? wejdź może na forum szydełkowania i tam takie mądrości wygłaszaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I na dodatek kipsko walczy , wiec po co sie na siłe pcha do walk , jak i tak by je przegrał
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Witamy na forum przesympatyczny i udzielający jakże konstruktywnej krytyki gimnazjalisto. Tylko postaraj sie na przyszłe zajęcia odrobić prace domową bo na dzień dzisiejszy to sam gadasz jak pizda. Nie mam w zwyczaju uzywać tak dosadnych słów, ale aż zal niepowiem co ściska jak sie czyta takie posty ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mirco nie będzie walczył z Fedorem
A może jednak kiedys dojdzie do tego spotkania... :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
Będzie chciał zemsty za AlexaMirco nie będzie walczył z Fedorem
A może jednak kiedys dojdzie do tego spotkania... :mrgreen:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 50 - The War of '04
- Ponad rok temu
-
UFC 1,2,3,4,5 - JAK TO ZNALEZC??
- Ponad rok temu
-
Royce vs Genki
- Ponad rok temu
-
Mark Colemanem - wywiad
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
CRO COP DVD!
- Ponad rok temu
-
Jak sie to nazywa....
- Ponad rok temu
-
WAŻNE PYTANIE (Jak dla mnie nawet bardzo ważne)
- Ponad rok temu
-
Brutalne walki bez zasad? BZDURA!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kiedy Pride na eurosporcie ?
- Ponad rok temu