Randleman nie lubi Cro-Copa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak Anduino. Ale...
Wiem wiem. Tak tylko sie rozmarzyłam
Napisano Ponad rok temu
Tak Anduino. Ale...
Wiem wiem. Tak tylko sie rozmarzyłam
Ty to masz marzenia ... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Kiepsko walczy w mma bolki
Cro-Cop!!!
Chyba jestes niezrownowazony psychicznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I po co ta wasza gadka omnie , to jest forum o mma . Powiedziałem co mysle o mirku ,a wy na mnie odrazu . Jak myslicie ze mirko to spoko koleś to powiedzcie to , a nie obrazacie innych . Pomyślcie troche
bo to nie jedyny post w ktorym ktos ci mowi ze sie mylisz (bo sie mylisz)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto zatem wg. ciebie walczy dobrze w MMA ? Sakuraba, Fujita, Vovchanchyn a może Waterman który ostatnio pokonał Randlemana ? Idąc za Twoją logiką należy stwierdzić , że oni też walczą jak "pizdy"
( Twoje określenie ) No bo skoro CroCop pokonał ich wszystkich i to przed czasem, przychodząć tu z zupełnie innej dyscypliny i nadal staje w szranki z pierwszą 10 - to pizda z niego na medal ! Podobnie jak i z tych z którymi walczył i walczyć będzie bo cóż to za zawodnicy, skoro maja sie mierzyć z jakąś pizdą a nie prawdziwym fighterem ? Ja sam nie wiem po co Ci to pisze i jeszcze staram się ukazać Twój totalny brak pojęcia o rzeczach o których mówisz, ale mam nadzieje , że może wyciągniesz jakieś wnioski, troche poszukasz w internecie zapoznasz sie z sylwetkami zawodników MMA ich osiągnięciami i rekordami a dopiero wtedy zaczniesz coś pisać ....
Napisano Ponad rok temu
Na przykład w wywiadzie z Sakurabą przeczytałem, że niby Silva go nie nawidzi. Troche mnie to zdziwiło, no ale okazuje się, że to nie jest tak różowo jak to jest na Pride' dzie, gdzie wszyscy się ściskają i uśmiechają. :-) I bardzo dobrze... :wink:
Jesteś pewien, że Sakuraba nie robił sobie jaj? Wiesz jaki on jest...
Tak mówię, bo Silva w innym wywiadzie powiedział, że darzy go największym szacunkiem spośród Japończyków z którymi walczył.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 50 - The War of '04
- Ponad rok temu
-
UFC 1,2,3,4,5 - JAK TO ZNALEZC??
- Ponad rok temu
-
Royce vs Genki
- Ponad rok temu
-
Mark Colemanem - wywiad
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
CRO COP DVD!
- Ponad rok temu
-
Jak sie to nazywa....
- Ponad rok temu
-
WAŻNE PYTANIE (Jak dla mnie nawet bardzo ważne)
- Ponad rok temu
-
Brutalne walki bez zasad? BZDURA!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kiedy Pride na eurosporcie ?
- Ponad rok temu