Bogu dzięki nie trenuje jakichś archaicznych styli z ciemnogrodzkimi ograniczeniami
Dokladnie tak jak napisał Combat... na wszystko jest czas i miejsce.
Napisano Ponad rok temu
Bogu dzięki nie trenuje jakichś archaicznych styli z ciemnogrodzkimi ograniczeniami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
organizm przyzwyczaja sie do woby i po jakimś czase przy kazdym wysiłku nie koniecznie wytezonym bedzie sie domagał wody
pozatym woda (szczegulnie duza ilość) ujemnie wpływa na koncentracje i szybkość odruchów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak szukam szukam i nie widze zwiazku z tym co pisałem ale niech bedzie na twoje?
pozatym woda (szczegulnie duza ilość) ujemnie wpływa na koncentracje i szybkość odruchów
co do szybkości i koncentracji dowiedzione naukowo i nie sadze zebys z tym mogł polemizowac
A mogłbys napisac ile masz latek i ile trenujesz ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tradycji bycia twardzielemMoże ktoś mi wyjaśni skad się wzieła trdycja w karate ,żę na treningu nie powinno śie pić wody?
Napisano Ponad rok temu
wiesz combat - zephyrowi chodzilo o to ze jestes jeszczem bo po kazdej serii siegasz po lyk wody - ja osobiscie wytrzymuje 3 godziny treningu bez ani kropli wody i nie narzekam specjalnie, ani moj organizm nie daje zadnych oznak braku plynow :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym co to za trening na którym mozesz sobie wyjsc i zażyć przyjemności w czasie gdy cała reszta zasówa na max
A co by sie stało o zgrozo gdybys zapomnial swojej drogocennej wody wziasc ze soba na trening ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu