Staż z Sagawa sensei Oklusz
Napisano Ponad rok temu
to sie widzimy w Olkuszu (swoją drogą piekne miasto )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zagramy, jak przyjedziesz to się przekonasz jak to wygląda w naszym iaidockim wykonaniu :-)
Matexy...
Napisano Ponad rok temu
Mialem przyjemnosc obejrzec video jak prowadzil staz, gosciu po prostu jest swietny. Zadnej pozy, zero snobizmu, technika mistrzowska, pokazuje i poprawia bardzo drobne detale, pokazuje zastosowania kata, po postu nie ma sie do czego przyczepic.
Bardzo goraco polecam!
Napisano Ponad rok temu
Zabrzmialo jak oferta w Allegro albo eBayu.po prostu nie ma sie do czego przyczepic.
Bardzo goraco polecam!
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam za podobienstwa, ale gosciu fachowy jestZabrzmialo jak oferta w Allegro albo eBayu.
Guest_budo_mroczny lis_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan - przyjeżdża Hakuo SAgawa, inny sensei o nazwisku Sagawa już niestety od kilku lat nie żyje
Napisano Ponad rok temu
no to fajno, ja już kasę mam odłozona, wiem że sensei Sadawa jest dobry w tym co robi, w końcu robi to cale zycie. Po za ty mwatpliwe czy kiedykolwiek jeszcze przyjedzie do POLski, tkże jest jedyna okazja.
Z czystej ciekawości zainteresowany czym się zajmuje ów sensei zapytałem google'a i na stronach PSI znalazłem ogłoszenie o tym stażu i harmonogram. Na ostatni dzień są zapowiedziane egzaminy na stopnie oraz taikai.
Interesuje mnie to ostatnie ... to jest jakiś rodzaj sayonara party czy coś zgoła innego??
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli to ten Sagawa sensei ktory jest zapraszany przez mistrzynie u ktorej cwiczy Zenek Kokowski, do Niemiec, to staz z nim jest warty kazdej ceny.
to ten sam
zreszta Zenek Kokowski tez byl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Testy - Władania kataną - Batto-Jutsu Tameshigiri
- Ponad rok temu
-
Czy SAMURAJA można nazwać RYCERZEM ???
- Ponad rok temu
-
Udziwnione lewaki i tzw. brudna szermierka.
- Ponad rok temu
-
Do sredniowiecznych wojownikow
- Ponad rok temu
-
Odrys Klingi Katana i Wakizashi
- Ponad rok temu
-
Przewodnik dlugosci ostrza miecza
- Ponad rok temu
-
Bractwo Rycerskie - co i jak??