Blackwatercutlery
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Współczuję, wygląda na to że trzeba będzie obrobić im dupy na wszystkich możlowych forach....
Napisano Ponad rok temu
Pisałem już na ten temat kilka tygodni temu ale wracam do niej raz jeszcze, niestety. Dokładnie dwa miesiące temu tj.03.06.2004 zakupiłem benchmade'a skirmischa na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] po miesiącu zaniepokojony nieco brakiem przesyłki napisałem do nich z prośbą o potwierdzenie realizacji zamówienia. Nie otrzymałem odpowiedzi. Przez kolejny miesiąc pisałem jeszcze kilka razy ale nadal nic z tego. Czy ktoś miał już podobną przygodę? i co można zrobić w tej sytuacji ???
Dostałeś już przesyłkę? Sam czekam od 10 sierpnia na nożyk od nich i nie wiem ile jeszcze to może potrwać.
w.
Napisano Ponad rok temu
Dostałeś już przesyłkę? Sam czekam od 10 sierpnia na nożyk od nich i nie wiem ile jeszcze to może potrwać.
Do endoramy napisalem na pw a dla innych zainteresowanych odpowiedz brzmi NIE !!! , ale napisalem do yahoo shopping i czekam na odpowiedz.
Napisano Ponad rok temu
, ale napisalem do yahoo shopping i czekam na odpowiedz.
hmmm no to wyrazy współczucia :?
swego czasu zamowiełm sobie za 30 usd prenumeratę Soldier of Fortune - a tak mi się nudziło 8)
przez yahoo shopping i jak nic nie doszło to po interwencji z yahoo mi odpisali że oni tylko pośredniczą a odpowiada sklep ionternetowy w którym kupiłem - a sklep się zwinął i tyle ...
Napisano Ponad rok temu
moze Martinów nie obsluguja?
Napisano Ponad rok temu
Że się zdenerwowałem to wysłałem maila na wszystkie podane na ich stronie adresy e-mail, widać któryś działał albo ktoś znowu tam siadł do klawiatury bo jest odpowiedź, lakoniczna ale to już coś:
"This item was out of stock, we have requested from Emmerson.
Thank you,
Cindy"
Tak więc jestem dobrej myśli.
Gdyby kontakt z tą firmą był lepszy nie byłoby tyle niepotrzebnych nerwów. Dalej nie wiem ile mam czekać , za miesiąc znowu ich storpeduję jeśli nie będzie żadnych informacji.
w.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shiva Ki knives
- Ponad rok temu
-
Saturday night in Krakow.
- Ponad rok temu
-