Saturday night in Krakow.
Napisano Ponad rok temu
Obecnie moja luba jest u mnie do konca tygodnia wiec panowie kozystajac z okazji - do zycia, do budo, do myslenia o robieniu noza wraca w przyszlym tygodniu
Napisano Ponad rok temu
Dopiero wróciłem z Woodstock'a i nie wiedziałem, że takie biby zajebiste, jak ta Wasza w Krakowie, się zdarzają gdzieś jeszcze. Tylu odpowiedzialnych, poważnych, spokojnych ludków się spokało i jaką rzeźnię odwalali wspaniałą :-D Może się uda kiedyś przyłączyć do Was z moją gównianą Muelą 'mirage' lub CRKT 'Ryan Seven' no i flachą voody, flachą soku malinowego oraz flaszką tabasco (na wściekłe psy:-))
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od razu mowie - panie i panocki szykujcie sie na sobote za poltorej tygodnia... Szczegoly z poczatkiem przyszlego tygodnia!
O w morde a co teraz odjebiecie w najebce?
Ja tolerancyjny jestem (pamięta wół itd. ) ale jak widzę najebanych kolesi z nożami w knajpie to mnie kurwa bierze. W krótkich gaciach chodzicie chłopaki
Napisano Ponad rok temu
Tym razem robimy klimat lat 20tych, garniaki, kulturka i takie tam
Pomijajac moj wybryk z fotografia nozy wbitych w stol to przeciez nie zrobilismy nic gorszego niz Warszawka, z tym, ze ich impreza trwa 4 h a nasza 9
Reasumujac - bez paniki, po ostatnim odpowiednie wnioski zostaly wyciagniete i bledy sie nie powtorza
Napisano Ponad rok temu
Tym razem robimy klimat lat 20tych, garniaki, kulturka i takie tam
Reasumujac - bez paniki, po ostatnim odpowiednie wnioski zostaly wyciagniete i bledy sie nie powtorza
No i git
Napisano Ponad rok temu
Pomijajac moj wybryk z fotografia nozy wbitych w stol to przeciez nie zrobilismy nic gorszego niz Warszawka
Jak się pominie wybryki to rzeczywiście nie zrobiliście nic gorszego Jak się pominie pięć godzin różnicy, to bawiliśmy się tak samo długo 8)
Napisano Ponad rok temu
zawsze mnie fajne imprezy omijaja
fak
Napisano Ponad rok temu
W ta sobote sie przygotowujcie! Znow bedziem cos robic! Tzn. Ja tak zadecydowalem!
Na razie tylko podaje termin z wyprzedzeniem. Takowoz wszyscy sie meldujcie i ewentualnie rzuccie jakies propozycje!
Wszelakie info w maire mozliwosci prosze kochanych nozownikow meldowac tutaj:
http://www.forum-kul...showtopic=67972
Coby sie chaos nie robil. Powyzsze to nasz krakowski topic imprezowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
balisong :)
- Ponad rok temu
-
Wrocław
- Ponad rok temu