Saturday night in Krakow.
Napisano Ponad rok temu
Pytam babinki zza bufetu (ładne ma oczka). - nic nie wie
Kurwa - NIKT nie wpadł na pomysł, że jak się zmienia lokal, to się info zostawia za barem???????
Nie denerwuj sie wuju. Mlode chlopaki jeszcze wiec mogli nie wiedziec ze tak trza to rozegrac
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
A knajpa była zamknieta o 13, więc nie mieli jak info u barmanek zostawić... A wszyscy czekali na Twojego GB i BN... Ale powtórka soooooon 8) Bayer ma niezłe fotki ze spotkania, czad :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Była kartka - FISHER PUB (cięzko ją było dostrzec...), ja nawet czekałem do 15 kontrolnie... !!! trafiłem w drugiej serii, ależ imprezka 8) , nawet -WAR- do nas zagoscił :twisted: Walki były: 10:0 WAR-reszta...
A knajpa była zamknieta o 13, więc nie mieli jak info u barmanek zostawić... A wszyscy czekali na Twojego GB i BN... Ale powtórka soooooon 8) Bayer ma niezłe fotki ze spotkania, czad :twisted:
Pozdrawiam
Dokłądnie była przyklejona kartka przed wejściem do baru
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pzdr
P.S. Czekamy naq foty od Bayera 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Srodziemie bylo zamkniete. Wiec musielismy do fisher pubu isc.
Dupnelem kartke na scianie przy wejsciu do srodziemia.
Zachodzilismy tam potem jeszcze 2 rayz zobaczyc, czy otwarli czy jeszcze nie. A potem przyszedl Piteros, czyli wyszlo na to, ze kartka dziala. A ze dziala tosmy jeszcze na spokojnosci sie dokonczyli w Fisherze i jak juz kazdy chodzil troche chwniejnie to poszlismy si enapierdalac do srodziemia.
Ojjj wierz nam woju, zesmy ubolewali ciezko i gadali ciagle a gdzi ewoj i takie tam...
Wielka to niekozysc sie stala! Trzeba to odbic porzadnie nastepnym razem! I tym razem wszyscy jak trza! powymieniamy sie pieknie numerami kom w razie niemca itd.
Alez mnie napierdala wszystko...
Napisano Ponad rok temu
Widać - tak miało być, ot co.
Następnym razem (przyszła sobota ???? ) - umówmy się mądrzej (tzn - od razu wyznaczmy lokal zastępczy).
A tańce dworskie - zajebiste
Pzdr.
Niepocieszony.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie musimy przebic Warszawke
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie musimy przebic Warszawke
Pomysliles topic : http://www.fabrykasi...9402&start=1290 :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
A karteczki nie zauważyłem, bo katz przeokrutny percepcję mi zaburzał.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Fotki już są w knajpie.
Napisano Ponad rok temu
Drugi dzien nie ma go na sieci
Napisano Ponad rok temu
jakiego kaca, po 5 piwkach Po prostu wczoraj z rana pojechałem na działkę robić kolejny nóż, tego długiego killera wykańczam :twisted: .za to kaca ma Piteros
Drugi dzien nie ma go na sieci
A coś cynik się nie pochwalił, że kawałek stali ode mnie dostał, chyba że go gdzieś "zapodział"...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A coś cynik się nie pochwalił, że kawałek stali ode mnie dostał, chyba że go gdzieś "zapodział"...
hahahaha ale bym sie usmial jakby tak bylo
Napisano Ponad rok temu
Ale on już tak ma, ode mnie dostał zajebistego kaikena, i sie nie pochwalił....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
balisong :)
- Ponad rok temu
-
Wrocław
- Ponad rok temu
-
Mysz Mc Gaywera...
- Ponad rok temu