noż do ogólnego zastosowania
Napisano Ponad rok temu
moze cos mniej rzeznickiego ? :wink:
NIE!!!
Victorinoxa chcesz dać? 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
inny napis poprostu :roll:
Hmm, a konkretna propozycja?
Bo mi się napis baaardzo podoba. Jest asertywny i niesie w sobie przesłanie!!
Napisano Ponad rok temu
"nosze w sercu moj noz, ty tez chcesz ?"
taka mala grozba :wink:
poprostu nie takie doslowne patroszenie
albo samo "kocham mieso" bez tego "ludzkie" (wiem to jest pewnie to co ci sie najbardziej podoba )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja taką kurwa chce - założe jak pojade z dzieciakami na kolonie jako opiekun - bedą mnie gowniarze słuchali bankowo
do koscioła w niedziele tez fajne, pielgrzymkę.......
no i do przedszkola po kuzyna podskocze w takiej
a wyobrazcie sobie zlot jakis gdzie przyłazi z 10 osob w takich koszulkach i kazdy wyciaga w knajpie kilka nozy
rewelka
olac lajtowe victorinoxy - jak koszulka to taka
ludzkie mieso rulez ...
Napisano Ponad rok temu
Jumbo, czcionka fajna. Tylko ja na ten przykład muszę myśleć o tym czy będzie się nadawała na koszulke gdy robiona będzie metoda termiczna. Chodzi o to że nadruk wycinany jest ploterem z folii takiej specjalnej i generalnie nie każda czcionka się nadaje. A swoją drogą co to za czcionka?Tak na szybko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byle było o ludzkim miesie - jako wegetarianin bede mial rewelka koszulke
Napisano Ponad rok temu
Ja powiem tak: od tego si ewlasnie zaczyna
Czlowiek potrzebuje noza, do 100 zl jakos, potem sie tematem zainteresuje, wiec moze byc do 200 zl itd itd, mija kilka miesiecy i laduje u niego paczka z jakims Striderem czy Microtechem i mamy nowego zarazonego
Dziś doszedłem do podobnego wniosku. Kupując pierwszy (pożądny) nóż, zapłacić musiałem ok. 160 zł. Wydanie tych pieniędzy było dla mnie szokiem. Później przyszła kolej na zakup następnego noża, tym razem nawet nie zwróciłem uwagi na stratę 200 zł. W tej chwili zbieram na jeszcze jeden...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajnie wydac chore pieniądze na coś pojebanego.
Wy sie teraz smiejcie, ze paru moich kumpli dało np. 700 baksów za kamizelke...
ale fajne to.
A co do loga, mozna te spadochroniarskie przerobic hasełka, np: "Nożowniku-czekam na twój błąd" i jakies tam kontury kostuchy czy innego smętnego kosiarza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koszulka vortalowa jedzie wlasnie do Fiodora na testy. U na sprzeszla je, ale fiodor bedzie pewnie jeszcz ebardziej wymagajacy :-)
Teraz takie pytanie, chce zrobic te koszulke dla nozownikow. Ktora wybieramy, tzn jaki wzor.
Drugie pytanie, ile osob byloby chetnych na taka koszulke? I od razu niech napisze czy koszulka ciezsza ok.190 gram - 45 zł, czy lzejsza 150 gram - 35 zł
Napisano Ponad rok temu
Logo Mindrazora okrasic ladnie napisami.
Seiken! Tys ladnie zaprojektowal koszulke jedna VB, moze ty cos napisow ladnych dorobisz do tego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Potestuje te koszulke jeszcze i dam wam znac. Bubla raczej nie chce sprzedawac bo mnie z forum by wykopali hahahaha
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Noże w Bostonie
- Ponad rok temu
-
Kamienie ostrzące
- Ponad rok temu
-
Benchmade'y przyjechały! :)