kilka słów o walce jurasa z kali
Napisano Ponad rok temu
myśle ze kategorie wagowe byłby moze przesadą ale przed nastepną konfrontacją należałoby lepiej wyselekcjonowac zawodników by nie doszlo do takiej szopki(sorry za określenie)..
moim zdaniem podział na chwytaczy i uderzaczy był zbędny powinno sie losować zawodników do kolejnych walk byłoby chyba ciekawiej zobaczyć karateke walczącego z sambistą czy kickboksera z bjj-owcem..takie jets moje zdanie..
rei all
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem podział na chwytaczy i uderzaczy był zbędny powinno sie losować zawodników do kolejnych walk byłoby chyba ciekawiej zobaczyć karateke walczącego z sambistą czy kickboksera z bjj-owcem..takie jets moje zdanie..
rei all
I bylo by przerazliwie nudno (czyt. jedno stronnie).
Dobrym przykladem na to sa walki wlasnie Jurasa ktory swoje walki z zawodnikami uderzajacymi w wiekszosci wygral ... przez techniki grapplerskie, a przeciez to nie jest najmocniejsza strona tego zawodnika.
Napisano Ponad rok temu
niekoniecznie HAST...niekoniecznie..mozę zdarzyłby sie jakiś knockout chwytacza?!albo masakra uderzacza w parterze?!
rei all
I bylo by przerazliwie nudno (czyt. jedno stronnie).
Dobrym przykladem na to sa walki wlasnie Jurasa ktory swoje walki z zawodnikami uderzajacymi w wiekszosci wygral ... przez techniki grapplerskie, a przeciez to nie jest najmocniejsza strona tego zawodnika.
a tak finał dopiero skonfrontowla chwytane style z uderzanymi..
to było nudne momentami...i monotonne..
rei all
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by wystawili przeciwko Jurasowi Matta Serre lub Hayato Sakuraia to nikt na roznice wag by nie zwracał uwagi.CO do kategorii wagowych to zwróćcie uwagę na walkę Sappa z CroCopem Różnica ok. 70 kg a i tak lżejszy wygrał :wink:
Napisano Ponad rok temu
Miszka napisał że wie od organizatora gali, że po prostu nie ma chętnych do walki, a jak mówi polskie porzekadło - "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". Taka prawda.
prawda...prawda...
ale konfrontacje numer 8 beda juz ORAJTI!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Share ratio powinno być co najmniej 0,7. a ty miałeś 0,526....
Napisano Ponad rok temu
Kurde a mnie zbanowali:/ i wsumie nie wiem dlaczego , mialem 19 gb sciagniete 10 gb udostepnione i bez zadnego info zbanowali mnie:/ mozna w jakis sposob powrocic na ten tracker?? Czy taka kara jest wieczna:/?
zalorz nowe konto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jest z Lebannerem?
- Ponad rok temu