Military / Paramilitary
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba bym musiał nieco pokilkać i ogólnie poużywać, bo jakoś średnio mnie to przekonuje...ciekawe, że producent podkreśla, iż to jego "Syderco's Strongest Rated Loking System"...compression lock, taki odwrocony liner lock. Niby lepsze bo nie ma mozliwosci odblokowania linera przez przypadek.
A tak to wygląda:
Napisano Ponad rok temu
Może ty, Piter, zlituj się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, gdzie sa, ale nie powiem
Napisano Ponad rok temu
Ma ktos moze w Warszawiem Spyderco Military coby pomacac je nieco?
Napisano Ponad rok temu
Czy mógłbym prosić kolegów o kilka zdjęć Mili schowanej w:
- tylnej kieszeni jensów
- wsuniętej w dowolne spodnie z tyłu, zaczepionej klipsem (spodnie o garnituru mile widziane)
- innych miejscach, w których Mili nosicie
Z góry oświadczam, i klnę się, że nie jestem zboczeńcem lubiącym oglądać noże ze szczegółami anatomii w tle ( z wyjątkiem nastolatek w stringach lub bez ). Po prostu nie znalazłem w sieci tego typu zdjęć, a pomacać Mili nie mam gdzie.
Nie musisz macać ! Nie ma chyba na forum nikogo kto miał /ma MILI i nie był/jest z niej zadowolony .
Używam Mili jako dość wszechstronnego narzedzia . Mam 70 letnią kamienicę ,w której życie to wieczny survival . Od jakiegoś czasu do Mili dołączył Shrapnel z uwagi na to , że trochę się bałem o czubek pajęczycy . Jednak w czasach przed S. używałem jej praktycznie do wszystkiego .
To powinno wystarczyć za najlepszą reklamę.
Co do noszenia, mnie najlepiej pasuje :
w kydexie na szyii lub na pasku nożem w górę klingą do przodu.
Aha w moim wypadku wybrałem combo i nie narzekam .
Napisano Ponad rok temu
Skocz do sklepu - Swiat Nozy? Sharg w galerii mokotow (ten noz przez przytpadek maja) - nie bedziesz mogl go wypuscic z reki.
A jeszcze jedna uwaga malenka szczypta dziegciu - klips ma zbyt agresywne krawedzie, ale trzeba obleciec go jakims gladziutkim pilnikiem lub brazowym kamieniem od triangla i nie pozostaje nic innego jak przylaczyc sie opinii kolegow - zajebisty edc tnie jak szalony, lekki, wygodny mocny niezawodny.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za info, przejade sie.Liczmistrz.
Skocz do sklepu - Swiat Nozy? Sharg w galerii mokotow (ten noz przez przytpadek maja) - nie bedziesz mogl go wypuscic z reki.
A jeszcze jedna uwaga malenka szczypta dziegciu - klips ma zbyt agresywne krawedzie, ale trzeba obleciec go jakims gladziutkim pilnikiem lub brazowym kamieniem od triangla i nie pozostaje nic innego jak przylaczyc sie opinii kolegow - zajebisty edc tnie jak szalony, lekki, wygodny mocny niezawodny.
Napisano Ponad rok temu
Liczmistrz bierz - warto .
P.S.- unibike kupiłeś ją wtedy?
Napisano Ponad rok temu
Chyba sobie sprowadze z NewGraham bo najtaniej...Qwa mać nie zauważyłem że temat odswieżony.
Liczmistrz bierz - warto .
P.S.- unibike kupiłeś ją wtedy?
A wczesniej chce pomacac czy aby na pewno pasuje.
Juz widzialem foty porownawcze z M21-04 - bardzo podobne wielkosciowo.
Musze sie narecznie przekonac.
No a jezeli dojdzie co do czego to mozecie sie spodziewac fotorecki
Napisano Ponad rok temu
Ale to zawsze jest problem, bo chciałoby się jak największy nóż.
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam - na codzien jak znalazl. Na pewno wygodniejsze niz Mili...A ja bym jednak polecił paramili,
Napisano Ponad rok temu
Skonsultuje to gdy zmacam oba noze.Potwierdzam - na codzien jak znalazl. Na pewno wygodniejsze niz Mili...A ja bym jednak polecił paramili,
Na razie nosze M21 i nie przeszkadza mi ani jego ciezar ani rozmiar.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Na noże" J. Tuwim
- Ponad rok temu
-
noże które warto kupić jseszcze raz
- Ponad rok temu
-
Pochewka do Benchmade
- Ponad rok temu
-
gdybym byl McGiverem to wybralbym...
- Ponad rok temu
-
Szukam składanego nóża do kuchni
- Ponad rok temu
-
Czy kazdy noz mozna zaostrzyc tak zeby golil?
- Ponad rok temu
-
OT letko, ale... paracord
- Ponad rok temu
-
Dark Ops knives
- Ponad rok temu
-
Szukam fotek Stridera MFS
- Ponad rok temu
-
BM Ares 732 czy BM Osborne 773 jako EDC