Colosseum III i IV zapowiedź.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy trzeba rezerwować bilety??
Napisano Ponad rok temu
- Brzózka i Słodkiewicz w szczycie formy
- Pudzianowski
- Aneta Florczyk bedzie biła rekord świata w martwym ciągu
- oprawa świetlna jakiej jeszcze w polsce nie było
- zespoły muzyczne
Krótko mówiąc, szykuje się TOTAL WYPAS jak zwykle za jedyne 35zł!!!
A temu, który staje na głowie, żeby nam zaszkodzić, wypisuje oczerniajace pisma, wydzwania, mówię - JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNIARZEM!! A JA I TAK ZROBIĘ SWOJE!!
Napisano Ponad rok temu
A temu, który staje na głowie, żeby nam zaszkodzić, wypisuje oczerniajace pisma, wydzwania, mówię - JESTEŚ ŻAŁOSNYM GÓWNIARZEM!! A JA I TAK ZROBIĘ SWOJE!!
Parowkowym skrytozerca mowimy: NIE!!!
Tak trzymaj Kimur i niech tym co chca zaszkodzic mordy zzielenieja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Jakubek
- Butcher
- Mensing
- Ruud
- Akesson
Meyer odpadł z powodu kontuzji, litwini z powodu pewnego złamasa. Zastąpia ich zawodnicy z Rosji i Ukrainy.
Napisano Ponad rok temu
Co za koleś....MŚ: Pudzianowski padł po 7 metrach...
- Ale miałem jazdę na koniec! To się w pale nie mieści - mówi Mariusz Pudzianowski o ostatnich konkurencjach eliminacji MŚ Strongman na Bahamach w wywiadzie dla „SuperExpressu”.
Dzień miał się rozpocząć od ciągnięcia wozu strażackiego ważącego trzydzieści ton. - Wozu nie znaleziono - opowiada "Pudzian". - Nie dziwię się zresztą. Taki ciężar, to trzy normalne tiry z naczepami. Ostatecznie ciągnęliśmy ciężarówkę.
- Podchodzę sobie do liny na pełnym luzaku - opowiada Mariusz. - Napinam mięśnie na ostro, ciągnę i... mam wrażenie, że stoję w miejscu. Cudem udaje mi się dociągnąć do siedmiu metrów. Patrzę na sędziów. Oni też nie dowierzają swym oczom. Ledwo ruszyłem, a jestem całkowicie padnięty. Boże, czyżby siły mnie nagle opuściły? A przecież, żeby zaliczyć konkurencję muszę pokonać chociaż pół dystansu...
- Po chwili podchodzę do sędziego i mówię, że coś jest nie tak - kontynuuje "Pudzian". - A on nic. Ani me, ani be, ani kukuryku! To się wkurzyłem. Siedzę i patrzę. Puścili jakiegoś gostka do testowania. Po trzech metrach jest blady jak ściana i przezroczysty jak papier. Dopiero wtedy się kapnęli. Hamulce były zablokowane!!! Wyobrażacie sobie?! A ja, jak ten osioł ciągnąłem to żelastwo! Dobrze, że nie miałem nic pod ręką.
Po pół godzinie organizatorzy naprawili hamulce i Pudzianowski jeszcze raz ciągnął ciężarówkę. Pokonanie 50 metrów zajęło mu 34 sekundy i wygrał konkurencję.
Napisano Ponad rok temu
Meyer odpadł z powodu kontuzji, litwini z powodu pewnego złamasa.
Smutne to...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
litwini z powodu pewnego złamasa.
A dla czego niezaprosic Danieliusa Razmusa z Plunge? On jest mistrzem Europy w mixfight, 1998 roku w wersyji M-1. I na ile wiem, pokad co, niezaleznym od Litewskej Federacyji Bushido, choc i uczestniczyl jeden raz na gali bushido.
Mam już potwierdzenie, będzie 2 zawodników z Skt. Petersburga, Wysokiej klasy zawodnicy, szczegóły wkrótce. Mamy komplet.
Napewno ktos z "Red Devil"? Moze razem tedy i Fiodora macie zamiar zaprosic, jak goscia.
Kim jest ukrainczyk?jeden z Ukrainy.
Napisano Ponad rok temu
Alexei Veselovzorov, nie Red Devil, ale Champion of Holland of a karate, the champion of Europe of fighting combat-sambo, the winner of the Cup of the world of a jiu-jitsu, the champion of Russia of a karate; style - a universal karate.
Uuuuuuu, brzmi nieźle!! 8)
Być może, ale niestety tylko być może, będzie gościem pewien baaardzo znany fighter z Ukrainy.
Napisano Ponad rok temu
O kurczaki czy to ten o którym myślę, jeśli tak to muszę tam być.Być może, ale niestety tylko być może, będzie gościem pewien baaardzo znany fighter z Ukrainy.
Napisano Ponad rok temu
no i jak z tym fighterem z Ukrainy 8O
Być może, ale niestety tylko być może, będzie gościem pewien baaardzo znany fighter z Ukrainy.
wiesz co to znaczy? znaczy ze go nie bedzie. nie ma co sie emocionowac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bushido 4
- Ponad rok temu
-
The Eliminator
- Ponad rok temu
-
Shamrock walczy o Mistrzostwo Swiata!
- Ponad rok temu
-
Tank vs. Cro-Cop!!!!
- Ponad rok temu
-
trening do vale tudo
- Ponad rok temu
-
K1 MMA
- Ponad rok temu
-
Uwaga! Pomóżmy Temilowi jako zawodnikowi formuly vale tudo!
- Ponad rok temu
-
Policjant uczestnikiem brutalnych walk w klatkach
- Ponad rok temu
-
kickboxing
- Ponad rok temu
-
Rękawice...
- Ponad rok temu