Buck "Mayo TNT"
Napisano Ponad rok temu
Ale zważywszy na fakt, iż nie lubię folderów, to gdyby na stałe zespawać ostrze z rękojeścią...
Napisano Ponad rok temu
Ale zważywszy na fakt, iż nie lubię folderów, to gdyby na stałe zespawać ostrze z rękojeścią...
:drinking:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciągle jednak ... dziurawy
głównie o rękojeść chodzi - ostrze może nie wygląda "taktycznie" ale szlif i kształt i otworek są bardzo "w porzo"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a przeróbki to drugie
Piter, można to odnieść do nieco innego, ale bliskiego Ci (jak widać w Twoich postach) świata horologii:
- Twoja wspaniała praca nad wykończeniem Bucka to jak staranny, dodający wartość 'finish' dokonywany przez niektóre firmy (Franck Muller, Chronoswiss) na niezbyt szlachetnych z pochodzenia mechanizamch. Sebenza i jej 'wrodzone' szlachectwo to jakby arcydzieła rodem z Jaeger-LeCoultre, Blancpain czy Zenith - doskonałe mechanizmy i znakomite wykończenie.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
sobota
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mayo TNT "M.O.A."... tak, to jest niezłe, tylko że to o czym mówisz to full-custom Toma Mayo a nie produkcyjna wersja tłuczona przez Bucka...Fajny Pieter ,ale wczesniejszy podobał mi sie bardziej.Szczegolnie fajna jest wersja z dziurami jakby ktos do niej strzelał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mayo TNT "M.O.A."... tak, to jest niezłe, tylko że to o czym mówisz to full-custom Toma Mayo a nie produkcyjna wersja tłuczona przez Bucka...Fajny Pieter ,ale wczesniejszy podobał mi sie bardziej.Szczegolnie fajna jest wersja z dziurami jakby ktos do niej strzelał.
Mała różnica
Napisano Ponad rok temu
DOXA? hmmm szwajcarska robota ....wszystkie szwajcary design mają doskonały więc mimo twojego kunsztu jej proszę nie poprawiaj...
Napisano Ponad rok temu
podejrzewam gdyby upadł jesienią w błotko albo w terenie urzyjesz mocno zabrudzoną ręką to już go nie zamkniesz
skad takie podejrzenie??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
PS. to fakt ze bez dziur noz moglby byc ladniejszy - albo dziury moglyby byc w innym ksztalcie - a'la CUDA EDC
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Piter twoje wyczucie szczegółu mi imponuje..
Seria limitowana 10 sztuk?
Uff, co na to Tom? 8O , może się skusi na jednego bez kolejki..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tom Mayo custom... to są dopiero noże. Buck TNT, nawet podrasowany, nigdy nie odda do końca klimatu prawdziwego TNT od Toma.
ale Piter - 1400 USD to niesamowita sila przebicia 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Böker Speedlock
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czy ma ktos Stridera MFS ?