???
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bo ja dnia 03.06.2004. zakupiłem tam nożyk benchmade 630 blackwood skirmish. 160$ zniknęło z konta a nożyka nie ma.
Czy może ktoś ma pomysł co z tym faktem zrobić ????????????????????
Napisano Ponad rok temu
co do twojego BM , to upewnij sie u nich ze noz byl wyslany. wiem ze Skirmish sprawia jakies problemy produkcyjne i jest bardzo bardzo backorder ( sam czekam od juz od kwietnia). Co prawda nie powinni brac calej sumy kiedy noz jest backorder ,ale dowiedz sie szczegolow.
druga sprawa to wysylka , Polska znalazla sie na liscie krajow 3 swiata , jako kraj docelowy dla poczy polnocno amerykanskiej. Nie mozna wyslac polecenogo , ni mozna dostac tracking number , nie ma ubezpiecznia.
Wysylka w ciemno.
Napisano Ponad rok temu
Kupowalem tam kilka razy , nigdy nie bylo zadnych problemow.
co do twojego BM , to upewnij sie u nich ze noz byl wyslany. wiem ze Skirmish sprawia jakies problemy produkcyjne i jest bardzo bardzo backorder ( sam czekam od juz od kwietnia). Co prawda nie powinni brac calej sumy kiedy noz jest backorder ,ale dowiedz sie szczegolow.
druga sprawa to wysylka , Polska znalazla sie na liscie krajow 3 swiata , jako kraj docelowy dla poczy polnocno amerykanskiej. Nie mozna wyslac polecenogo , ni mozna dostac tracking number , nie ma ubezpiecznia.
Wysylka w ciemno.
Z TADGeara miałem tracking number (TNT)... :wink: no i wiem, że podróż zabawek przez Polskę była dłuższa niż przez pół świata... :wink: heh, my to mamy fajnie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupowalem tam kilka razy , nigdy nie bylo zadnych problemow.
Witam wszystkich.
Mój pierwszy post na tym forum i niestety od razu pytanie :wink: : czy do tych kosztów które są podawane na ich stronie (blackwatercutlery), czyli koszt noża + koszty wysyłki, przy jej odbiorze dopłaca się za cło i vat czy jest to cena końcowa?
m.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ma ktos Stridera MFS ?
- Ponad rok temu
-
N690 & Benchmade
- Ponad rok temu
-
Zamowilem CS Master Hunter