CENTURY , ochraniaczami goleni i stopy . Czy jest to dobry sprzet czy tez jakis tani szajze. Dzieki za odpowiedź. Pozdro dla All Fighters.
  CENTURY , ochraniaczami goleni i stopy . Czy jest to dobry sprzet czy tez jakis tani szajze. Dzieki za odpowiedź. Pozdro dla All Fighters.

Ochraniacze piszczeli i stopy .
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Ochraniacze piszczeli i stopy .

Pytanko mam do was , czy ktoś z was spotkał się ze sprzetem firmy   CENTURY , ochraniaczami goleni i stopy . Czy jest to dobry sprzet czy tez jakis tani szajze. Dzieki za odpowiedź. Pozdro dla All Fighters.

Napisano Ponad rok temu
Re: Ochraniacze piszczeli i stopy .

Wyroby Century znajdziesz w kazdym amerykanskim sklepie sportowym dla mas.Wiec nie jest to sprzet najwyzszego lotu,niska cena takiego sprzetu jest az nadto wymowna.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Walka san-shou Walka san-shou- Ponad rok temu 
- 
			 Kungfiarskie fotki Kungfiarskie fotki- Ponad rok temu 
- 
			 Realna walka w treningu kung fu Realna walka w treningu kung fu- Ponad rok temu 
- 
			 Wielki Międzynarodowy Festiwal Wushu... i co z tego? Wielki Międzynarodowy Festiwal Wushu... i co z tego?- Ponad rok temu 
- 
			 Formy Formy- Ponad rok temu 
- 
			 Blokada:wywołam burzę. Blokada:wywołam burzę.- Ponad rok temu 
- 
			 WYWOLam burze WYWOLam burze- Ponad rok temu 
- 
			 Broń w KF Broń w KF- Ponad rok temu 
- 
			 Początkujący Początkujący- Ponad rok temu 
- 
			 Budapeszt 2004 Budapeszt 2004- Ponad rok temu