Fixed, stal 440, okładziny z G-10... mógłby być z tego dobry "leśny EDC"... chyba...
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Vince napisał
Właśnie dlatego pytam... na Busse mnie nie staćta pomijajac, ze to srednio wierna zrzynka busse
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kaligula napisał
Jeśli bym go kupił (w co raczej wątpię... choć może, może), to nie dlatego, że wygląda jak Busse, lecz dlatego, że jego kształt odpowiada mi...rzadko kogo stac na busse. ale czy to powod do kupowania zrzyn? wiele firm ma swoje projekty, ktore nie wygladaja jak busse i nie kosztuja jak busse, ale sa po prostu dobre. imho jesli producent wzoruje swoj noz na produkcie innej firmy, to nie ma niestety nic do zaoferowania od siebie...
pozdro :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Blacha napisał
I wszystko jasne... stal 440 od MC = kupamam jeden nozyk z tej firmy - dostalem od kobity na imeininy - folderka
nie wiem co to za stal ale jakos na 440 to niebardzo wyglada
stwierdzilem ze zoabcze ile wytrzyma i rzucalem nim (folderem) troche w drzewo
raz odbil sie i jebnął klinga o beton - niewielki upadek (lekko rzucilem i poelcial rykoszetem) i na ostrzu pojawilo sie serrated - jeden maly lot po betonie i juz ostrze ząbkowane - dla powrownanai CRKT M21 jebnol pare razy podobnie i sladu nie ma
plusem jednak jest to ze na malej taniej ostrzałce gerbera (typu V) w minute noz dal sie doprowadzic do poziomy ladnegop golenia wlosow
tylko ze trzymanie ostrosci to inna histroria
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu