Policjant uczestnikiem brutalnych walk w klatkach
"Express Ilustrowany": Policjant z łódzkiego pododdziału antyterrorystycznego, znany jako "Temil" lub "Uszaty", dorabia sobie do pensji organizowaniem brutalnych walk w klatkach. Bierze też w nich udział jako zawodnik.
Ostatnio był współorganizatorem "Gali Wolnej Walki" w Bełchatowie. Swojego przeciwnika powalił na deski w ciągu kilkunastu sekund. 35-letni "Temil" uchodzi za jednego z najlepszych w kraju zawodników walczących w klatkach. Jest uczestnikiem wielu tego typu zawodów - pisze dziennik.
W policji pracuje od 1996 r. Ma stopień sierżanta i służy w samodzielnym pododdziale antyterrorystycznym stacjonującym przy ul. Pienistej - dodaje "EI".
Inspektor Janusz Tkaczyk, komendant wojewódzki policji w Łodzi powiedział: "Gdy tylko dowiedziałem się o całej sprawie, natychmiast poleciłem podległym mi służbom wszcząć postępowanie wyjaśniające. Ten policjant poprzez swój udział w walkach w klatkach propaguje agresję. Otrzymałem już wstępne sprawozdanie. Wynika z niego, że funkcjonariusz nie naruszył dyscypliny służbowej. Nie mniej jednak w mojej koncepcji zarządzania policją nie mieści się, aby stróż prawa mógł być kojarzony z biciem i krwią. Chciałbym, aby wszyscy funkcjonariusze byli sprawni i skuteczni, ale w walce z przestępcami. Poleciłem już wydziałowi kadr wszcząć postępowanie administracyjne zmierzające do rozwiązania stosunku służbowego z policjantem, ze względu na ważny interes służby".

Policjant uczestnikiem brutalnych walk w klatkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mniej jednak w mojej koncepcji zarządzania policją nie mieści się, aby stróż prawa mógł być kojarzony z biciem i krwią. Chciałbym, aby wszyscy funkcjonariusze byli sprawni i skuteczni, ale w walce z przestępcami.
Zlikwidować kurwa Gwardię Warszawa, ale w try miga!
A wszystkie policyjne sekcje bokserskie rozpędzić w pizdu!!! Zawodnikom po naganie do akt i degradacja, a trenerów na bruk. Wtedy wszystkim ludziom Policja zacznie kojarzyć się z poezją śpiewaną, pierwszą spełnioną miłością, kwiatkami i motylkami na łące i w ogóle wszystkim co piękne i radosne w naszym kochanym kraju.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

trzeba mu pogratulowac
"był współorganizatorem "Gali Wolnej Walki" w Bełchatowie. Swojego przeciwnika powalił na deski w ciągu kilkunastu sekund. 35-letni "Temil" uchodzi za jednego z najlepszych w kraju zawodników walczących w klatkach"
Napisano Ponad rok temu
Jedynym kryterium przyjecia do pracy w policji, powinna byc zdolnosc fizyczna i mentalna do realnego starcia z przestepca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie jak pisze tarciu ( i ja w swoim osobnym watku ktory jednoczesnie jakos tak zalozylem z tym

chory kraj.
Napisano Ponad rok temu
"jednak w mojej koncepcji zarządzania policją nie mieści się, aby stróż prawa mógł być kojarzony z biciem i krwią."
a z czym do kurwy nędzy ma sie kojarzyć policjant?I to z AT??!!Z pracą za biurkiem?Z wypisywaniem mandatów? Otóż według mojej koncepcji z kimś kto jest wstanie dopierdolic kiedy zachodzi taka potrzeba. Przecież ja bym gratulacje Temilowi składał na miejscu szanownego komendanta. Zachęcał żeby przekazał nieco swoich umiejętności innym w grupie...
ŻENADA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kur.... irytujące na maksa i wszystko przez zasranych pismaków i polityczną poprawność :?
Jerz trafil w sedno - przeciez policja nie od walki z przestepczoscia jest, ale od tolerancji, asertywnosci, lagodnej perswazji i promocji standardow spoleczenstwa otwartego.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Walki w klatce nie sa dopuszczone legalnie do organizowania w naszym. To ze na to nikt nie zwraca uwagi i tego nie sciga nie znaczy ze jest to legalne. Dopuki nie zalegalizuje sie tego jako sportu tak jak judo, boks, zapasy to tak to bedzie traktowane. Sportowwe ju-jitsu w wersji full kontaktowej jest czesto nie mniej brutalne ale jest zalegalizowane jako sport dlatego nikt sie tego nie czepia. W tym wypadku policjant bierze udzial w nielegalnej imprezie lamiacej prawo czyli sam jest wspowinny przestepstwa. Gdyby takie walki byly zalegalizowane nikt by sie nie czepial a nawet policjant moze mialby premie za dobre wyniki i chlubne reprezentowanie policji ale nie kiedy wobec prawa jest przestepca.
Tak bedzie dopoki sie nie zalegalizuje tego - niestety czesto organizatorzy wola kosic pieniadze za gale, bukmacherzy swoje tez zarobia

Teraz jest pieknie nikt nic nie placi, rzadnych uprawnien, badan, ubezpieczen - do czasu kiedy ktoryc z zawodnikow nie bedzie mial naprawde powaznej kontuzji. Wtedy beda sprawy sadowe ciagnely sie latami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
kickboxing
- Ponad rok temu
-
Rękawice...
- Ponad rok temu
-
Wanderlei News: Back in Training
- Ponad rok temu
-
A myslalem ze juz sie skonczylo ...
- Ponad rok temu
-
Alistair Overeem
- Ponad rok temu
-
PFMSW Bushido - Ranking zawodników
- Ponad rok temu
-
PFMSW Bushido - informacje podstawowe
- Ponad rok temu
-
Shido Team Poland - przygotowania do nowego sezonu
- Ponad rok temu
-
K-1 BEAST 2004 in SHIZUOKA - Zdjecie roku :))
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne treningi w Katowicach
- Ponad rok temu