Policjant uczestnikiem brutalnych walk w klatkach
Napisano Ponad rok temu
Pozatym kto bym na Gali w Bełchatowie to wie ze to Były walki POKAZOWE ...przed kazdą walką było mówione ze bedą one przedstawiały jak wyglada ten sport a nie ze są to walki prawdziwe wiec nie wiem o co tyle szumu :? były tez pokazy Bjj, Karate, zapasów, wiec w czym problem ... zrobili walki pokazowe na czym polega Vale Tudo i tylko o to tyle szumu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może przyjdą jacyś reporteży Expresu do nas do klubu, bo w końcu jest na Wólczańskiej. :twisted: Nie wyjdą już z tamtąd. :wink:
I jak myslisz co mysla reportezy czytajac takie wypowiedzi ?
Nawet jesli to jest powiedziane w formie zartobliwej
A zareczam Ci ze czytaja to forum jak i wiele innych miejsc. Chcac promowac jakis nowy sport trzeba wypowiadac sie rozwaznie albo wcale inaczej robi sie znacznie wiecej zlego dla promocji niz dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Napisałem o tym na forum policyjnym, zobaczymy, jaki będzie odzew.
i co pisali cos koledzy?
Napisano Ponad rok temu
Nawet jesli to jest powiedziane w formie zartobliwej "
Bez przesady z tą ostrożnością-jak dzienikarz jest rzetelny to na pewno nie będzie się opierał na opiniach zamieszczanych w internecie tylko weżmie udział w zajęciach w sekcji.A jak pisze na zamówienie(lub chce udowodnić z góry założoną tezę) to żadne pochlebstwa na temat VT(a w tym przypadku na temat samych dzienikarzy) nie spowodują,że artukuł zyska na obiketywności.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....czarnyleun ty wracasz jak sraczka ....kiedy Fiodor zablokujesz tego smiecia na wieki ?campo slyszalem ze odpierasz pensje z psiarni ile ci placa ? jesli chcesz wstapic to nie musisz sie tym chwalic publicznie
Napisano Ponad rok temu
...ups to teren saku ...ale pytanie również do saku ...zrobicie wreszcie coś z tym scierwem?????
.....czarnyleun (czy jak cie wołaja bo nicków masz kilka ) ty wracasz jak sraczka ....kiedy Fiodor zablokujesz tego smiecia na wieki ?campo slyszalem ze odpierasz pensje z psiarni ile ci placa ? jesli chcesz wstapic to nie musisz sie tym chwalic publicznie
Napisano Ponad rok temu
Jakby walczyl na ringu na tych samych zasadach to nikt by o nim nic nie mowil.
Napisano Ponad rok temu
A po co on sie pchal do klatki?
Jakby walczyl na ringu na tych samych zasadach to nikt by o nim nic nie mowil.
I o to wlasnie chodzi....media potrzebuja... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slowo "klatka" powoduje juz u mnie odruchy wymiotne.
Wiesz, u mnie nie. Klatka jest jak alpinizm. Ludzie narażają się na ból, zmęczenie a również pewne ryzyko czasem dla pieniędzy, ale bardziej by się sprawdzić.
Co w tym złego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szef powinien wykorzystać ten fakt, by dać odpór zmasowanej prasowej nagonce na policję, a on postępuje wbrew logice i jeszcze bardziej psuje i tak już mocno nadszarpnięty autorytet władzy.
To właśnie taka postawa szefa szkodzi wizerunkowi policji i właśnie jego trzeba by wykopać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdania, że nie ma podstaw do zwolnienia człowieka z pracy, ale bez przesady. To że jest dobrym zawodnikiem vale-tudo nie świadczy ot tym, że jest również najlepszym policjantem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh JanuszowiP chodzilo raczej o to ze jzu mu sie zygac chce jak slyszy w mediach nagonke na vtSlowo "klatka" powoduje juz u mnie odruchy wymiotne.
Wiesz, u mnie nie. Klatka jest jak alpinizm. Ludzie narażają się na ból, zmęczenie a również pewne ryzyko czasem dla pieniędzy, ale bardziej by się sprawdzić.
Co w tym złego?
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga Temil moze spokojnie skarzyc tego szmatlawca o naruszenie dobr osobistych
I sadzisz ze po 5 latach jak zapadnie wyrok przyjma go z powrotem do sluzby tudziez dostanie odszkodowanie :roll:
Nie ma bata. 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kickboxing
- Ponad rok temu
-
Rękawice...
- Ponad rok temu
-
Wanderlei News: Back in Training
- Ponad rok temu
-
A myslalem ze juz sie skonczylo ...
- Ponad rok temu
-
Alistair Overeem
- Ponad rok temu
-
PFMSW Bushido - Ranking zawodników
- Ponad rok temu
-
PFMSW Bushido - informacje podstawowe
- Ponad rok temu
-
Shido Team Poland - przygotowania do nowego sezonu
- Ponad rok temu
-
K-1 BEAST 2004 in SHIZUOKA - Zdjecie roku :))
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne treningi w Katowicach
- Ponad rok temu