microtools swisstech
Napisano Ponad rok temu
czy możecie podpowiedzieć, który z nich jest najbardziej przydatny w codziennym użytkowaniu. Obecnie i Alert i Military mają pełny komplet, a i ceny są przyzwoite.
Dziekuję za opinie.
juga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo fajna rzecz, ale raczej do delikatnej pracy, chociaż teraz wciąż sie zastanawiam czy sobie jeszcze jednego nie kupić - bardzo przypadł mi do gustu i perfekcyjnie sie kamufluje w kluczach, czego np. nie można powiedziec o folderze :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
ms
Napisano Ponad rok temu
Do jakości się nie mogę przyczepiś, pocieniłem tylko 'ostrze' w małym śrubokręciku coby mi do okularów pasował 8) Przecinak tnie nawet niezłe gwoździki i nadaje sie tez nawet do papieru czy tkaniny......
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Jedyny problem jaki ja ma to, ze po prawie roku uzytkowania ramiona maja minimalne luzy i same sie otwieraja (obracaja) przez co nie moge go juz nosic zamknietego przyczepionego do kluczy. Po prostu boje sie ze sie odepnie i go zgubie. BTW - ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic?
no co Ty,żartujesz?
przecież to nity - trzeba klepnąć z wyczuciem i po sprawie [na jakiś czas]
też mam - fajna rzecz [i kluczyk i kombinerki] tylko w kombinerkach mały krzyżak i mały płaski mam niedorobione, a kluczykiem już się kilka razy zaciąłem przy używaniu dużego płaskiego
Napisano Ponad rok temu
no co Ty,żartujesz?
przecież to nity - trzeba klepnąć z wyczuciem i po sprawie [na jakiś czas]
fakt. ze tez o tym nie pomyslalem . Poklepalem i teraz jest ok. Dzieki bardzo.
pozdrawiam
ms
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak tam z tymi microtoolami,ale mi micra jakos nie zabardzo pasowala-malo przydatnych funkcjii.
Nozyk tepil sie szybciej niz go potrafilem naostrzyc,a przez to ze to chisel,to nawet ostry cial badziewnie.Pilnik-nie wiem nie uzywalem(no moze tego zakrzywionego szpikulca zeby sobie syf spod paznokcia wyjac :wink: ).Otwieracz do kapsli-dosc nie typowy i nie wygodny ale spelnial swoje zadanie.Srubokrety-plaskiego i malego plaskiego uzywalem rzadko,ale za to tne "krzyzakowy" sie do czegos przydawal.
No i najwiecej pracy widzialy nozyczki,ale byla to raczej lekka praca w stylu ciecie paznokci bo gdy zabralem sie za blache juz po kilku minutach mialy lekkie luzy.
W sumie to bardziej taki podreczny zestaw manicure niz jakies konkretne narzedzie. :wink:
Aha-co sie z nia stalo?Zgubilem razem z kluczami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bardzo sprytne zagranie, umyslnie tez bym nie wywalil (nawet slabego) microtoolaAha-co sie z nia stalo?Zgubilem razem z kluczami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Victorinox vs. Wenger
- Ponad rok temu
-
test ostrości i nie tylko...
- Ponad rok temu
-
Konserwacja ostrza z węglówki a sprawa żarcia.
- Ponad rok temu
-
CRKT BladeLOCK
- Ponad rok temu
-
Zakupy w NG, ktos planuje ?
- Ponad rok temu
-
Czyzby NEW BM Pinnacle?
- Ponad rok temu
-
BM Pinnacle