Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu sie zgodze... ale chociaz sam nie oszczedzam specjalnie nozy to ciezko wyobrazic mi sobie co trzeba robic zeby doprowadzisc ostrze do takiego stanu. No chyba, ze ta powloka wyjatkowo malo trwala jest?Naprawdę wygląda o 100 razy lepiej, niż nóż co po 5 latach nie ma żadnej ryski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykonanie powłoki ala Stonewash jest możliwe. Ja w ramach eksperymentu wykonałem taką na ostrzu z balka za 15zł, któremu złamała się rękojeść. Po prostu przetłumaczyłem dosłownie nazwę Sonewash. Zajęło to kilka godzin i mało mi ręka nie odpadła, ale jest to możliwe. Mam gdzieś zdjęcia, to postaram się wrzucić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aaaa... to wszystko wyjasnia :wink: Tak, plac budowy to ciezki test dla noza, ale widac ze sie sprawdzil! Szacunek dla niego :wink:Wlasnie w pracy tak mi sie starla
Budowlanka w je...ym Londynie!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mam nadzieję, że to nie w ten sposób jak "pewni" :roll: panowie na "pewnej" :roll: stronie, którzy rąbali cegły nożami, a jeden taki fajny, to nawt złamali... 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykonanie powłoki ala Stonewash jest możliwe. Ja w ramach eksperymentu wykonałem taką na ostrzu z balka za 15zł, któremu złamała się rękojeść. Po prostu przetłumaczyłem dosłownie nazwę Sonewash. Zajęło to kilka godzin i mało mi ręka nie odpadła, ale jest to możliwe. Mam gdzieś zdjęcia, to postaram się wrzucić.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu