(tzn juz mam tylko trza przywiezc).
  (tzn juz mam tylko trza przywiezc).kuznie pokaze kiedy indziej, niestety mam ja 60 km za Poznaniem, w Śmiglu (moze to i dobrze, bo jak bym ja mial przy domu to bym sie w ogole nie uczyl).

no i ja...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 (imadło, 2 pilniki płaskie, 2 okrągłe,  osełka, brzeszczot i wiertara) wszystko na biurku przy kompie
  (imadło, 2 pilniki płaskie, 2 okrągłe,  osełka, brzeszczot i wiertara) wszystko na biurku przy kompie  .... czekam na zdjęcia kuźni
 .... czekam na zdjęcia kuźni  

Napisano Ponad rok temu
 ) to warsztaciku potrzebowal. zaglowka juz dawno na wodzie, ja podroslem to sie zrecznie zamelinowalem. i nawet chetniej robie porzadek w warsztacie niz we wlasnym pokoju.
  ) to warsztaciku potrzebowal. zaglowka juz dawno na wodzie, ja podroslem to sie zrecznie zamelinowalem. i nawet chetniej robie porzadek w warsztacie niz we wlasnym pokoju.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co sie z nim stalo jesli mozna spytac ?Smutno mi... mialem bardzo podobny jachcik tylko 2m krotszy...
Tez custom, wg projektu taty, naszymi recyma wykonany.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a ten Guldana to po prostu miodzio - dwa maszty i dwa przednie, niezła powierzchnia ożaglowania musi być... A ja chyba z 5 lat nie pływałem, patent sternika się mocno zakurzył

Pozdrawiam
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu