Future Sickle - kolejny jewellery knife Guldana
Napisano Ponad rok temu
ot taki po prostu maly noz co ma cieszyc oko i mozna w pochwie na szyi nosic i kolegom pokazywac.
a teraz zdjecia:
pzdr
gul
Napisano Ponad rok temu
Takie "organiczne" - surowy metal i płynące forma. Coś w tym jest.
Gdybyś pokazał jeszcze coś użytkowego to by było pięknie.
Gratuluję i pozdrawiam,
Wojtas13.
Napisano Ponad rok temu
Nic nie widac!
nie mam zielonego pojecia czemu...
To raczej rzeźba, w każdym razie piękne...
Takie "organiczne" - surowy metal i płynące forma. Coś w tym jest.
Gdybyś pokazał jeszcze coś użytkowego to by było pięknie.
Gratuluję i pozdrawiam,
Wojtas13.
widze ze widac o co mi chodzilo.
ok, na razie dam se siana z tymi ozdobnymi nozami, juz wkrotce cos bardziej uzytkowego.
a w przyszlym tygodniu zaczynam robic dwa projekty: noz dla kumpla, mysle ze cos w idei 'bear claw' zrobie, i jakis dlugi waski noz dla mnie, jeszcze dokldanie nie wiem co to bedzie.
Napisano Ponad rok temu
A tak powazniej-bardzo ciekawe te twoje noze bo zupelnie inne od tego, do czego jestesmy przyzwyczajeni na tym forum-moze nie dominuja w nich cechy uzytkowe, ale sa ladne jako formy, takie troche bizuteryjne.
pozdrawiam
Fred
Napisano Ponad rok temu
Tak to jest jak sie czyta forum i pisze posty na kacu
Napisano Ponad rok temu
Przejrzalem, to cud!
A tak powazniej-bardzo ciekawe te twoje noze bo zupelnie inne od tego, do czego jestesmy przyzwyczajeni na tym forum-moze nie dominuja w nich cechy uzytkowe, ale sa ladne jako formy, takie troche bizuteryjne.
pozdrawiam
Fred
powiem ci ze ostatnio sie nawet zastanawialem coby w nierdzewie bizuterii nie zaczac robic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrobiony z preta? jakiego? gladkiego, czy karbowanego? a ostry chociaz troszke ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli z pręta zbrojeniowego to przed kuciem był karbowany ........Gulan poklon za pomysł na linję ostrza jednak zastanawiam się nad rodzajem materiału - rdzewieć będzie.... :? .pozdro.podoba mi sie. kute noze rzadza!!!!
zrobiony z preta? jakiego? gladkiego, czy karbowanego? a ostry chociaz troszke ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli z pręta zbrojeniowego to przed kuciem był karbowany ........Gulan poklon za pomysł na linję ostrza jednak zastanawiam się nad rodzajem materiału - rdzewieć będzie.... :? .pozdro.podoba mi sie. kute noze rzadza!!!!
pozdro
jak nie dbasz to zardzewieje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bird Knife - debiut Guldana (na forum)
- Ponad rok temu
-
Ostrzenie customa
- Ponad rok temu
-
Sabertooth Custom - GALLERY
- Ponad rok temu
-
SILVER MAMBA Jumbo Custom
- Ponad rok temu
-
Jumbo i jego narzędzia
- Ponad rok temu
-
CombatClaw - Sabertooth Custom - FINAL !
- Ponad rok temu
-
LCC - custom...
- Ponad rok temu
-
Sebenza + wiertarka i palnik
- Ponad rok temu
-
knifemaking books
- Ponad rok temu
-
GREY ICE JUMBO CUSTOM