Sabertooth Custom - GALLERY
Napisano Ponad rok temu
Co, Piter, ty masz zawsze jakieś kosmiczne technologie,może coś wymyślisz?? bo logo wypas, jak i nóż
PZDR
Napisano Ponad rok temu
...a co do wstawienia logo na ostrze - właśnie nad tym się głowię i szczerze mówiąc jakoś brak mi decyzji - jak to zrobić! ;-(
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Fred
Napisano Ponad rok temu
Ale twoje logo, man... to jest coś wspaniałego! Piękny design, masz zdaje się niezły talent i potencjał...
...dzięki! fakt, rysunek od zawsze mnie fascynował od czego nie umiem się uwolnić w fazie tworzenia nowych pomsyłów na nożę - i właśnie stad najpierw były szkice, CombatClaw-a, potem jakieś rysunki, a na końcu dopiero go wykonałem fizycznie! No, coż - każdy lubi zaczynać inaczej, a podobno parawdziwego mężczyznę ocenia się po tym jak kończy!...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a pamiętasz może cenę - chodzi mi o rząd wielkości - 50,100 zł...?
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
A grawerka byla na Mag-Lite'ach. Nie sadze jednak zeby cena przekroczyla 50 zl. Zreszta teraz jest wiecej uslug tego typu niz wtedy.
Powodzenia.
Fred
Napisano Ponad rok temu
zadzwon do nich, pogadaj...
wg. cennika, za 2,5 cm2 jest 7,50 zl - to chyba niezbyt drogo?
Napisano Ponad rok temu
skontaktuje sie z tą firmą. znalazłem tej jeszcze jedna - dzwoniłem, okazuje się że koszt jak dla 1 sztuki wynosi około 20-30zł, więc jakoś przeżyć można vs. wszystkie inne koszty! ;-)
zobaczę- jak się zdecyduje już na konkretne rozwiązanie i uda coś wygrawerować - dam znać i zamieszczę fotki...
Napisano Ponad rok temu
Szczerze i gorąco podziwiam. I też chętnie bym pomacał...
Piękna rzecz
Mithr
Napisano Ponad rok temu
No i logo też miodzio, powinieneś pomyśleć o wykonaniu kilku sztuk na sprzedaż, chętni się na pewno znajdą :wink: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A jak się dobrze przyjrzeć, to spod tego znaku jakiś napis przebija....
..de in china
Pozdrawiam!!!
Kulający śmiechem Jumbo!!
Napisano Ponad rok temu
a ty Jumbo ucz sie, kolega nie pisal ze robił to samym pilnikiem w hartowanej stali i z brzeszczotem za 1 zł... hmmm moze dlatego jemu wyszedł lepiej?
Napisano Ponad rok temu
Całkowicie wycięty, wyszlifowany, wypolerowany i naostrzony ręcznie. Jedynie piaskowanie i hartowanie odbyło się na "zewnątrz".
Uczę się uczę. Każdego dnia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O ile nie miales sprzetu Jumbo w rece to takimi oskarzeniami robisz z siebie tylko posmiewisko.
Zrob noz, pochwal sie, to wszyscy obiektywnie ocenimy, a dopoki jestes tu jedynie w roli obserwatora i po czesci jurora, to dobre wychowanie nakazuje szacunek dla kogos, kto poswiecil swoja prace na wykonanie noza.
Napisano Ponad rok temu
komentarz Jumbo - to był ŻART i humorystyczne potraktowanie tematu - za co obrażać się nie moge!
Nigdy się wystrzegałem się elektrycznych narzędzi, ale nie chcesz to nie wierz, lecz moje produkcje są tak samo jak Jumbo wykonywane (niestety) ręcznie! Pilnikami, papierem no i... wiertarką. Niestety nie mam kątówki, ani tym bardziej warunków aby ją gdzieś w domu wogóle uruchomić (a każdy kto choć raz spróbowął cokolwiek metalowego przeciąć kątkówką - bedzie wiedział DLACZEGO!). Ale nie ukrywam, że gdybym miał możliwości, czas i miejsce, to postawiłbym sobie warsztacik, potem wyposażył go we wszystko co można (nawet w piec próżniowy) i robił sobie "custom-iki". Lecz na dzisiaj mam inne wydatki - więc pozostaję przy brzeszczotach, pilnikach, imadle, wiertarce itd... Tak jak Jumbo, a jego Grey Ice osobiście uważam, ze najlepszą produkcję prezentowaną na tym forum! To jednak cały czas moje SUBIEKTYWNE zdanie! :-)
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mam kątówki, ani tym bardziej warunków aby ją gdzieś w domu wogóle uruchomić (a każdy kto choć raz spróbowął cokolwiek metalowego przeciąć kątkówką - bedzie wiedział DLACZEGO!).
nie mow mi nic lepiej, bo ja jeszcze musze zamiesc w warsztascie opilki stalowe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wcale Ci sie dziwie - przed zona nie uchronilby Cie zaden custom...ja w mieszkaniu nie podjąłem się uruchamiania kątówki...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SILVER MAMBA Jumbo Custom
- Ponad rok temu
-
Jumbo i jego narzędzia
- Ponad rok temu
-
CombatClaw - Sabertooth Custom - FINAL !
- Ponad rok temu
-
LCC - custom...
- Ponad rok temu
-
Sebenza + wiertarka i palnik
- Ponad rok temu
-
knifemaking books
- Ponad rok temu
-
GREY ICE JUMBO CUSTOM