Gdzie to oglądać??? (faQ DC++)
Napisano Ponad rok temu
Albo pojawia sie jakis czeski bład - nie poprawna ściezka dostepu czy jakoś tak, albo wyskakujajakies certyfikaty zabezpieczeń i pojawiaja sie pola do wypełnienia z adresami itp .... podejrzewac mozna ze to jakies demo, ale instalke mam tą, z której instalował takze znajomy u którego wszystko jest ok, wiec nie bardzo wiem z czym to zjeść ...
Napisano Ponad rok temu
niestety nic nie moge pomoc z rejestrowaniem i innymi sprawami poniewaz jestem teraz w usa i nie mam dostepu do dc. postaram sie skontaktowac z operatorami i sprobowac jakos porozwiazywac wasze sprawy z czasem.
pozdrawiam kocyk
poklon Dzieki za zainteresowanie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja rowniez mam pytanie...
Hub 10mbit-1.myftp.org stal sie zamkniety, jakis czas temu zarejestrowalem sie(i zostalem zaakceptowany) na nim teraz jednak nie moge sie na niego dostac;( Moze ktos mi powie co mam zrobic?
damn, bylem na tym hubie sporo czasu, ale nie zdazylem sie zarejestrowac zanim stał sie prywatny.... zreszta nie wiem czy w ogole istnieje on jeszcze pod tym adresem, gydz jest MMA4U pod adresem 10mbit-1.myftp.org:500 - polecam jak najszybciej sie zarejestrowac, bo lada dzien bedzie prywatny
mam pytanie, czy wie ktos, co z hubami
SWE-MMA.zapto.org
MMA.NO-IP.BIZ
od okolo 2 dni nie sa dostepne. po prostu padly chwilowo czy tez staly sie prywatnymi (zadnego info nie wyswietla, wyglada po prostu ze serwer nie dziala)
Napisano Ponad rok temu
SWE-MMA wrocił, a MMA.NO-IP widocznie "zrobił sobie" nieco dluzsza przerwe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak to zrobić, i czy jest to płatne??? (na niektórych hubach jest...)
no i kto tam jest OPem?
i jeszcze mam gorącą proźbę:
podajcie adresy innych hubów mma. kurde - na bank jakieś są...prawda? Szukałem przez google ale na nic nie wpadłem.
no bo jak nie dostanę nowych adresów, to chyba najszybciej zobacze dopiero kolejną walkę nastuli na polsacie...
a i po forum przez to nie chodzę, bo nie chcę poznac wyników ostatniego GP zanim nie zobaczę rozgrywek...
pomóżcie, bądźcie ludzie...
Napisano Ponad rok temu
kaaza, emule, imesh, torrent, teraz dc++. dc++wychodzi najkorzystniej (jak dla mnie).
trzeba mieć tylko adres huba.
ale jak nic nie będzie to wrócę do torrenta...
Napisano Ponad rok temu
ale właśnie zainstalowałem sobie azureusa, pod bittorrenta.
z tego co pamiętam to trza było wejść na tronę mma-tacker, ale ta strona chyba wygasła. to co mam zrobić teraz? skąd te pliki pobierać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a pride nowego musiałem zjakichś pomniejszych hubów na dc++ ściagać przez tydzień zgoła.
dzięki forumowicze...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
z Góry Dziękówa !!!
Napisano Ponad rok temu
strona mma-tracker ma sie dobrze ..:> .. Nie wiem dlaczego masz z nią problem ..
hub DC mma nie odpowiada (z tego co piszecie trzeba sie bylo zarejestrowac...)
mma tracker -> "The domain mma-tracker.org has been terminated for abuse."
Skad ciagniecie ?
Napisano Ponad rok temu
Pozatym mam prosbe. Poszukuje hym.... mozna powiedziec highlightu, czy tez reklamy ktorejs z gal bushido (7? 8?), link byl kiedys podawany w ktoryms z tematow, szukalem, ale niestety nie dalem rady. Gdyby ktos mial to na dysku i byl sklonny sie podzielic, wrzucic na rapidshare czy cos w tym stylu to bylbym BARDZO wdzieczny. Ten klip to byly same walki, pod koniec tylkobylo cos o wojowikach itp ;p.
Pzdr. Bal.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy to sie ma w jakikolwiek sposob (tzn hub) do samej strony z trackerami, ale jesli tak, to zmienil sie adres. koncowka to ".no-ip.org".
Dzieki ci dobry czlowieku! poklon
Teraz sie tylko dowiedziec jak obslugiwac tego torrenta...
Rozumiem, ze obowiazuje zasada z trackera:
"DONT PUT THIS TRACKER ADDRESS IN PUBLIC FORUMS"
Ale na PW mogl sie ktos z was zlitowac nade mna...
Dzieki Balofy jeszcze raz! :peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiady po pride gp (video)
- Ponad rok temu
-
Pride gp cc - kilka gifów
- Ponad rok temu
-
rekawice mma po ra kolejny
- Ponad rok temu
-
Pride GP Critical Countdown 2004 - filmiki
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2004 Critical Countdown - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - relacja na żywo
- Ponad rok temu
-
Mam pytanko (Ricardo Almeida-26 sek. jego highlighta)
- Ponad rok temu
-
ulubiony fighter
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Łódź 2004
- Ponad rok temu