Gdzie to oglądać??? (faQ DC++)
Napisano Ponad rok temu
kurcze... a sa jakies alternatywne huby mma?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szybkie skubańce...
Napisano Ponad rok temu
*** Unknown address
takie cudo u mnie wyskakuje dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dodaj za adresem jeszcze port adres:500. czasem hub moze nie dzialac poniewaz mamy problemy z hostem..
czyli mam wpisać coś takiego:
*** Connecting to 10mbit-1.myftp.org:500...
???
teraz znowuż mam takie coś :
*** Connection timeout
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
huba mam od dzisiaj versja 0.674
wpisujać w: Configured Public Hub Lists
10mbit-1.myftp.org:500 lub 10mbit-1.myftp.org nic mi nie znajduje
i nie wiem co zrobic a chce w koncu zasysac te UFC i PRIDE'y. Wie ktos co moze być nie tak??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poprostu zeby wyczekac slota trzeba czekac i nic wiecej, wkoncu sie jakis zwolni.... ewentualnie mozna prosic o extra sloty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łącząc sie z 10mbit-1.myftp.org wyskakuje:
*** Połączony
<[BOT]Big John McCarthy> YnHub version: 1.031 produced by Yoshi and Nev.
<[BOT]Big John McCarthy>
[Core™] Network : Usercommands
_____________________________________________________________________________________
+myip Show your own ip
+stats Show stats on this hub
+reportSend a report if you find someone who doesn't follow rule 4, 10 and 14
_____________________________________________________________________________________
- <-CORE-> Current user count: 227 after 13:20:06:16 uptime
<-CORE-> Current sharesize is: 14.57 TiB
- [BOT]Big John McCarthy Sending you usercommands
<[BOT]Big John McCarthy> Your name should have (one of) the following prefix(s): [AR] or [AU] or [AUS] or [AT] or [BY] or [BE] or [BR] or [BRA] or [CA] or [CAN] or [CH] or [CRO] or [DE] or [GER] or [DK] or [ES] or [ESP] or [SPA] or [FI] or [FIN] or [BG] or [CL] or [CN] or [CO] or or [CY] or [CZ] or [EG] or [FR] or [FRA] or [GB] or [UK] or [US] or [USA] or [GR] or [HU] or [IT] or [ITA] or [IL] or [JP] or [IE] or [LT] or [MX] or [MD] or [NL] or [NZ] or [NO] or [NOR] or [SE] or [SUI] or [SWE] or [PL] or [POL] or [PT] or [RO] or [ROU] or [RU] or [RUS] or [SA] or [SI] or [SZ] or [CH] or [TH] or [TR] or [UA] or [UAE] or [KR] or [KP] or [TWN] or [CZ] or [ENG] or [LAT] or [NLD] or [CHE] or [VEN] or [YUG] or [SK]
*** Rozłączony
..i nic z tym nie moge zrobić, tzn. przekształćam swój nick na różne sposoy z [PL] i [POL] i nic to nie daje...
moze ktoś spotkałsie z podobnym problemem i jest w stanie mi pomóc bo zalezy mi na tym hubie
z góry thx
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hub 10mbit-1.myftp.org stal sie zamkniety, jakis czas temu zarejestrowalem sie(i zostalem zaakceptowany) na nim teraz jednak nie moge sie na niego dostac;( Moze ktos mi powie co mam zrobic?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Royce lał go przez dwie 10-minutowe rundy jak psa, praktycznie przez większość tego czasu miał wpięcie za plecami lub dosiad na yoshidzie, ale że walka w przypadku nie rozstrzygnięcia jej przed czasem miała być remisowa taki tez był werdykt.Witam! Mam pytanie jak zakonczyła sie rewanżowa walka Royca z Yoshidą ( czy jak to sie pisz:)). Pozdrawiam!
Po końcowym gondu yoshida klęcząci i opierając się o liny nieśmiało zaglądał w obiektyw kamery a gdy Royce podszedł do niego po walce to odskoczył ze strachu do tyłu.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam kocyk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiady po pride gp (video)
- Ponad rok temu
-
Pride gp cc - kilka gifów
- Ponad rok temu
-
rekawice mma po ra kolejny
- Ponad rok temu
-
Pride GP Critical Countdown 2004 - filmiki
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2004 Critical Countdown - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - relacja na żywo
- Ponad rok temu
-
Mam pytanko (Ricardo Almeida-26 sek. jego highlighta)
- Ponad rok temu
-
ulubiony fighter
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Łódź 2004
- Ponad rok temu