Sebenza + wiertarka i palnik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednym slowem rewelacja!!!
Napisano Ponad rok temu
CUDO
Odebrało mi mowę i czucie w palcach.
Mam nadzieje że czasem jeszcze coś "wywiercisz", bo jestem pod WIELKIM wrażeniem.
Klasa mistrzowska. poklon poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
bo jak dla chlopa...to troche hmmm pedalskie :roll:
Napisano Ponad rok temu
ermmm to dla jakiejs kobity ?
bo jak dla chlopa...to troche hmmm pedalskie :roll:
Tak, wiem... ale żadna Sebenza nie ma "dziurki" tam gdzie trzeba tylko zamiast niej małego, no, wiesz co Gacman, nie wszystkie noże są na wojnę, niektóre są od tak, na codzień...
Napisano Ponad rok temu
Piter ale mnie rozwaliles , powiedze troszke wiecej na temat tego palnika.
Co uzywasz ( zwykly propanowy palnik ?) , jak "wyczuwasz temperature" ?
Powiedz cos wiecej , jada wlasnie do mnie 3 arkusze tytanowe , a na nie juz czeka moj grinderek i specjalnie zamowione zirconia belts .
Na wyposazenie typu Erick B. jeszcze( jeszcze !) za wczesnie ale mysle ze twoja metoda jest duzo tansza dla normalnego smiertelnika
Napisano Ponad rok temu
Piękne Piter....przepiękne....
Napisano Ponad rok temu
Po prostu jesteś Mistrzem. A ja bardzo dawno nie widziałem nic piękniejszego.
Z dumą uściskam Twoją prawicę...
Pozdrawiam
Mithrandir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdanie jest moje i nikt sie z nim nie mosi zgadzac, ja takich nozy nie lubie bo imho wygladaja pedalsko ...co nie znaczy ,ze nie doceniam pracy Pitera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I z tym się na pewno zgodzę Gacman... a teraz już peace bo to fajne forum jest w sumie...Zdanie jest moje i nikt sie z nim nie mosi zgadzac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie to tez tak troche dziwnie wyglada, ale pasuje mi do jednego znajomego Cygana, co chodzi w takich smiesznych lakierkach i koszuli w kwiatki - zwlaszcza z ta gitara mi pasuje - i uwierz mi, gdybys ten noz zobaczyl u niego, to by Ci sie tak na pewno nie skojarzylo
fajne.
a juz zwlaszcza biorac pod uwage technologie wykonania - bo jakby to byly ponaklejane cekiny, to bym sie z Toba zgodzil
Napisano Ponad rok temu
Naklejanym cekinom mówimy NIE!
:-)
Napisano Ponad rok temu
Nie wierze zeby Gacman urodzil sie chamem ani w to zeby zostal pulkownikiem tez , ale..........
Jezyk polski co prawda nie jest tak bogaty w przymiotniki jak francuski czy hiszpanski , ale mamy w tym jezyku wystarczajaco slow zeby zastapic nim slowo"pedalski" , ktore to slowo jest uwazam za conajmiej obelzywe i to szczegolnie w stosunku do osoby tak zangazowanej w prowadzenie tego Forum.
Panie Gacman czy w Polsce czy za oceanem definitywnie nie jest to "dupolizanie" , to sie nazywa kultura osobista , ale moze to byc to slowo dla ciebie obce , i na pewno twoim rodzicom bedzie przykro ze ich syn nie ma tego slowa w swoim codziennym slowniku.
Koncze bez urazy............... i Piter napisz o tym palniku
Napisano Ponad rok temu
.....
Piter... Genialna robota!
Napisano Ponad rok temu
OK, ale nie wcześniej jak po meczu...i Piter napisz o tym palniku
Napisano Ponad rok temu
no nie?Dokładnie. Mnie się ta przeróbka podoba właśnie dlago, że nie jest to jakieś tanie i prymitywne przyozdabianie, lecz orginalna i precyzyjna robota.
mnie ta "technologia" i jej efekt zwalily z nog.
wiertarek to ja zawsze uzywalem najwyzej do wykonywania otworow.
[smajli zdejmuje kapelusz i sie klania w pas]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
knifemaking books
- Ponad rok temu
-
GREY ICE JUMBO CUSTOM
- Ponad rok temu
-
Iaito