Sebenza + wiertarka i palnik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedz Blackwoodowi , czy Rinaldiemu ze zrobil pedalski noz w oczy.................."to juz jest koniec"
Napisano Ponad rok temu
ale to nie znaczy ze corka to pedal.........
Napisano Ponad rok temu
w r a z e n i e......
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
wiertarek to ja zawsze uzywalem najwyzej do wykonywania otworow
no i tak samo, jak i Piter
Napisano Ponad rok temu
Super poklon
Jestem pod wrazeniem i natchnieniem. Chyba powiele twój pomysł z wiertełkiem Piter, i zrobie coś podobnego (ale nie to samo) ze swoim Leek'iem.
Takie proste a jakie piękne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wglebien, ani nawiercen, qrka, tylko otworow.no i tak samo, jak i Piterwiertarek to ja zawsze uzywalem najwyzej do wykonywania otworow
na wylot
no i nie do zdobienia
Napisano Ponad rok temu
i nie próbuj jej robi zadnych otworków, korków nawiertów wwiertów i niczego
mozesz nastroic i przesBc na podany adres:))
piekna robota ten noz....
Napisano Ponad rok temu
nie wszystkie noże są na wojnę, niektóre są od tak, na codzień...
A ja tam właśnie na codzień lubię nosić noże wojenne 8) , przy czym na wojnę raczej się nie wybieram :wink: .
Ale robota pierwsza klasa Piter! /profesjonalizm i estetyka, aż sie nie chce wierzyć, że to wiertareczka + palnik.../ A tak BTW: wygląda na to , że tytanowa rękojeść Sebi to bardzo wdzięczny materiał dla wszelkiej roboty grawerskiej i jeśli nawet nie ma się weny&umiejętności Pitera, to można to zlecić komuś wg. własnego projektu/fragmentu wybranej grafiki...Osobiście widzę tu np. motywy zwierzęce & wzornictwo etniczne...a potem do Pitera pod palnik 8) .
Pozdrawiam
Heimdall
Napisano Ponad rok temu
no ale chociaż sie zawiodłem, to nie do końca. chyba musze sie zastanowić nad własną orientacją seksualną, bo mi sie cholernie podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buuu, jak zobaczyłem topic, to myślałem że będzie seb, a la mayo. jużgdzieś coś opdobnego na necie widziałem, możliwe że na budo też - całkiem niegłupio tamto wyszło
Mayo sporo tego w swoim czasie robil, nawet kolki wymienial na inne. Ostatnio jednak juz sie tym nie zajmuje...
Napisano Ponad rok temu
A profesjonalne wykonanie tej przeróbki, zasługuje na uznanie. :peace:
Napisano Ponad rok temu
Mi się podoba. Co prawda zeby zrobić coś takiego musiałbym mieć conajmniej dwie Sebenzy No bo oryginał tez mi się diabelnie podoba. Wykonanie cacy bez dwóch zdań. Napradę super efekt daje podsmażnie palnikiem. Bawiłem się kiedyś w klepanie różnych rzeczy z miedzi (popielniczki, itp.) i moim ulbionym rodzajem wykończenia było wyżarzanie nad kuchenka gazową . Efekt podobny :wink: .
Pozdrawiam,
sobota
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon poklon poklon
moim osobistym zdaniem, sebenza po przeróbce Pitara wygląda ekstra. Nawet by mi do głowy nie przyszło, ze takie efekty można wiertarką i palnikiem osiągnąć... a precyzji wykonania tylko pozazdrościć...
Napisano Ponad rok temu
a gdyby ktoś chciał nieco spersonalizować swoją Sebenzę to email znacie
Napisano Ponad rok temu
No więc jak już będę miał moją Sebenzę to poproszę Cię... A zrobisz mi tak jak sobie wymyslę...???
Ratunkuuuuuuuu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Dzięki, dzięki...
a gdyby ktoś chciał nieco spersonalizować swoją Sebenzę to email znacie
woooooww....patrzajcie ludzie - to sie nazywa miec gest!! Ale raczej wood inlay nie nakladasz?
pozdrawiam,
Dark
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
knifemaking books
- Ponad rok temu
-
GREY ICE JUMBO CUSTOM
- Ponad rok temu