to milo ,ze mnie zapraszasz ale jak juz wczeniej napisalem nie dam rady przyjechac.filmik ogladalem 3 razy i uwaznie przeczytalem co napisales......i jesli bedziesz mial checi i mozliwosci to daj linki do clipow w WIEKSZYM ZAKRESIE reklamujace STAB i RED ZONEkajtek,
jak dla mnie pas...przeczytaj uwaznie to co napisalem powyzej, potem ogladnij jeszcze raz klip i potem jeszcze raz przeczytaj...i tak do skutku. Jesli nie zrozumiesz to przyjedz do mnie, mam teraz wiele czasu bo jest przerwa wakacyjna w sekcji i wtedy wyjasnie Ci o co biega...
Obrona przed nożem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym jesli nie masz zamiaru przyjezdzac i sie czegos wiecej na temat STAB dowiedziec to po co Ci wiecej klipow? Nie masz przeciez zamiaru uczyc sie z klipow, i slusznie, bo niczego sie nie nauczysz...
Zeby umiescic cos wiecej musialbym sam to nakrecic a nie bardzo mam na to ochote... :wink:
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze sie nie naucze! to zrozumiale! ..... jak zaplace to sie naucze! ......powinienes jednak cos nakrecic i umiescic! przelam lenistwo i do video-roboty! ....... to bedzie dobra reklama!......ludziska lubieją jak na stronkach coś sie dzieje,coś kręci.......a nie same suche teksty!ten clip jest jedyny jaki istnieje w sieci...
Poza tym jesli nie masz zamiaru przyjezdzac i sie czegos wiecej na temat STAB dowiedziec to po co Ci wiecej klipow? Nie masz przeciez zamiaru uczyc sie z klipow, i slusznie, bo niczego sie nie nauczysz...
Zeby umiescic cos wiecej musialbym sam to nakrecic a nie bardzo mam na to ochote... :wink:
Napisano Ponad rok temu
zostawiam to bez komentarza...jak zaplace to sie naucze!
jakosc zajec w moim klubie reklamuje sie sama i nie sadze aby powazni ludzie przedkladali filmiki nad opacowane teksty...To raczej domena "internetowych wojownikow"...to bedzie dobra reklama!......ludziska lubieją jak na stronkach coś sie dzieje,coś kręci.......a nie same suche teksty!
To bylo tyle z mojej strony w tym temacie...
Napisano Ponad rok temu
jakosc zajec w moim klubie reklamuje sie sama i nie sadze aby powazni ludzie przedkladali filmiki nad opacowane teksty...To raczej domena "internetowych wojownikow"...zostawiam to bez komentarza...jak zaplace to sie naucze!
to bedzie dobra reklama!......ludziska lubieją jak na stronkach coś sie dzieje,coś kręci.......a nie same suche teksty!
Prawdopodobnie jest tak..... ze jestes jeszcze za krotko w tym "biznesie" aby wiedziec ,ze na potencjalnego odbiorce/klienta(w tym przypadku mnie ) twojego towaru( w tym przypadku STAB ) wplywa odpowiednia,profesjonalna reklama- czyli informacje o towarze(czyli STAB) ,video prezentacja towaru(czyli STAB) ....a przede wszystkim profesjonalizm w zachecie do skorzystania z bezplatnej,reprezentatywnej i reprezentacyjnej "probki" towaru ....a wszystko w uprzejmym "tonie" .......wierz mi,ze to uniwersalne podstawy dobrego funkcjonowania w kazdym biznesie .....no coz -ale wszystko przed Toba! "jakosc zajec reklamuje sie sama" a sumie nie mam nic do Ciebie i dlatego nie skomentuje odpowiednio tego naiwnie buńczucznego oświadczenia Zycze sukcesow w pozyskiwaniu nowym klientow!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Remy Presas i jego Modern Arnis
- Ponad rok temu
-
sparingi
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Antonio Tatang Ilustrisimo!
- Ponad rok temu
-
do punishera
- Ponad rok temu
-
Warszawa ?? co proponujecie i co jest dostepne ???
- Ponad rok temu
-
Sayoc i bat
- Ponad rok temu
-
Doce Pares - cykliczny staż w Wawie, 3 lipca 2004
- Ponad rok temu
-
dlaczego nic tu się nie dzieje?
- Ponad rok temu
-
pytanie dyletanta