Kyokushin Vs K1
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Kyokushin Vs K1
Właśnie wróciłem z egzaminu i poza normalnymi ćwiczeniami pan Drewniak wspomniał o zawodach, które odbyły się niedawno w Japoni. Zawodnicy K1 kontra zawonicy Kyokushin 7 walk 7:0 dla kyoka, w najlepszej walce Bojarski dostał od (cholera zapomniałem jak się ten gość nazywał) zawodnika kyoka. Mówił też, że niedługo w eurosporcie będzie to pokazane a także mistrzostwa europy w Kyokushinie z Warszawy, rozmowy właśnie trwają (na temat transmisji z Japoni i transmisji z Warszawy). Jeśli ktoś ma jakieś dokładniejsze info na ten temat to prosiłbym o informacje na ten temat.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wspominał jeszcze o obozie z Japońskimi instruktorami ale o tym dokładne info chyba powinny dostać sekcje Kyoka, no ogólem zapraszał wszystkich kto ma troche wolnego czasu.
btw. Miał jeszcze pasek z 6 danem, coś mi sie zdaje, że mu 7 przyznają dopiero na wspomnianym obozie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wspominał jeszcze o obozie z Japońskimi instruktorami ale o tym dokładne info chyba powinny dostać sekcje Kyoka, no ogólem zapraszał wszystkich kto ma troche wolnego czasu.
btw. Miał jeszcze pasek z 6 danem, coś mi sie zdaje, że mu 7 przyznają dopiero na wspomnianym obozie.
Napisano Ponad rok temu
Re: Kyokushin Vs K1
o tym byl juz gdzies post na forum. poszukaj w mix fighting,lub vale tudo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
7 kyu
- Ponad rok temu
-
Techniki, techniki
- Ponad rok temu
-
Jak oszczędzić kolana ?
- Ponad rok temu
-
Shorin-ryu w gdansku??
- Ponad rok temu
-
Przekręty na zawodach
- Ponad rok temu
-
zawodnicy Kyokushin Karate rozniesli najlepszych z K1
- Ponad rok temu
-
Pozytywne Tsunami?
- Ponad rok temu
-
Zebranie przedwyborcze przedst. klubow zrzeszonych w PZK-Sho
- Ponad rok temu
-
uzupelnienie karate czy cwiczycie cos oprucz karate?
- Ponad rok temu
-
XXXI Wagowe Mistrzostwa Polski Karate Kyokushin
- Ponad rok temu